Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők az idősebb pasikra buknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az idősebb pasikra buknak?

Figyelt kérdés
lehet furakérdés és lehet hogy kérdezték már de én nem akarok minden oldalt feltúrni...
2009. aug. 31. 18:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a pasi aki 24 évesen kezd 14 évessel, vagy 33 évesen kezd 16 évessel az mind retardált, meg a csajnál is valami gáz. Apakomplexus, meg ilyenek.

Azt még megértem ha egy 33 éves csaj bukik egy 16évesre szexuálisan, mert vannak bombajó 16 éves csajok, de hogy vele éljen együtt az már beteg szerintem.

21/f

2009. aug. 31. 21:14
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert a pasik később érnek, én mindig a kicsit idősebb pasikkal voltam egy hullámhosszon. A mostani barátom is 8 évvel idősebb.
2009. aug. 31. 22:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Annó 6-7. osztályban(nem emlékszem már), mikor jött a védőnő és felvilágosított minket, akkor azt mondta átlagban 2 évvel érnek később a fiúk mint a lányok(én ezt mindig testi érettségre értettem) és gimi 1-2. évében utolérik a csajokat. Mégis 14 éves lány 24évessel(10év!!), meg 16 éves 33 évessel jár. szerintem ez csak menőzés.
2009. aug. 31. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Én nem... Sőt, én 21 éves vagyok, és valamiért a 17,18, 19... max a velem egykorúak jönnek be. Pedig - szerintem- semmi gáz nincs velem, ja, és én nem vagyok emós, meg scene-s, meg mittoménmégmi, de nem tudom, nekem ezek a fiúk jönnek be... pl. AFC, stb... Ezért is alig van pasim, mert sajna ezek a fiúk vagy melegek, vagy az hozzájuk hasonlóval barátkoznak.
2009. aug. 31. 23:41
 15/22 anonim ***** válasza:

változó,régebben az idősebbekre buktam,mert ők a férfiasabbak,az érettebbek,tapasztaltabbak komolyabbak mint ugye a fiatalok.

DE tévedtem. nálam másfél évvel fitalabb fiúban találtam meg az igazit aki ráadásul szűz volt :)micsoda véletlen h az ágyban is vele huhhh elképesztően jó.Ellenben az idősebbekkel. megnem mondtam volna h szűz:)jah és ő néz ki idősebbnek :)

De hát ki mit tapasztal,de ugy hallottam az átlag az idősebbet szereti!

21/l

2009. szept. 1. 01:01
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem a ti dolgotok,hogy 14 évesen 24 éves barátom van.Nem vagyunk betegek,csak szeretjük egymást.

De ti ezt úgyse értitek meg,mert ehhez kevesek vagytok,és valószínűleg nem tudjátok hogy,mi is az a szerelem...

Sajnállak titeket,ennyi:D

2009. szept. 1. 15:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát a barátod beteg, lehet h hivatalosan nem, de az emberek szemében szerintem pedonak számít, nemtudom mennyire igaz ez. Az viszont 100 h ha ránézek egy 14 éves csajra(mindennap látok sokat), majd egy 24 éves srácra(aki mellesleg testileg, és szellemileg is érett), nem tudom kinézni belőlük h együtt legyenek. egyébként te dolgod, csak szegény korodbeli fiúk(akik nem feltétlen érettlenek) nem találnak barátnőt, mert a velük egyidős lányok menőzni akarnak a huszonéves barátjukkal. Hát NC...
2009. szept. 1. 16:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Ezt én sem tudom megérteni hogy ekkora korkülönbségnél hogy lehetséges ez node és szerintem te 14 éves létedre kioktatsz 1 21 évest a szerelemről...
2009. szept. 1. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem oktatok ki senkit,csak mindenki elkezdi mondani hogy ,1 24éves meg egy 14 éves,nem lehet együtt,mert ez szerintetek betegség.Betegség pl.:influenza,depresszió stb.

Ez szerelem,de ezek szerint egyiket se ismeritek.

Nem kell belekötni a válaszomba,mert tudom hogy nekem van igazam,hiába is mond bárki bármit.

2009. szept. 2. 15:14
 20/22 bumbi02 ***** válasza:

Nem a ti dolgotok,hogy 14 évesen 24 éves barátom van.Nem vagyunk betegek,csak szeretjük egymást.

De ti ezt úgyse értitek meg,mert ehhez kevesek vagytok,és valószínűleg nem tudjátok hogy,mi is az a szerelem...

Sajnállak titeket,ennyi:D

valószinüleg te 14 évesen már teljesen tudod hogy mi a szerelem:)) ezt én se értettem sose h a nöknek minek idösebb pasi, most oké h 1 vagy 2 évvel idösebb.. mert akkor a pasinak van egy olyan szerepe h megtudja védeni meg iesmi, de h 13 éves csajnak 18 éves pasija van az kicsit sok sztem... és annyivval elöbb nem érnek:) sőt sztem semennyivel se érnek elöbb a lányok csak azt hiszik...

2009. nov. 7. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!