Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az idősebb pasikra buknak?
én speciel szeretem, ha a pasi legalább 5 évvel idősebb, mint én...
de sok nő pedig a fiatalokat helyezi előtérbe...totál változó
Ez biztos egyénfüggő, de amúgy általában a csajok előbb érnek, ezért is buknak az idősebb pasikra. Szóval egy 17-18 éves csajnak a vele egyidős fiúk általában kisfiúk. Persze vannak kivételek meg extrém esetek. Én speciel már 14 évesen egy 28 éves pasiért voltam oda, aztán 16 évesen egy 33 éves pasival éltem együtt.
18/L
A lányok ettől menőbbnek érzik magukat, illetve az sem utolsó, hogy az idősebb pasinak több pénze van, karrierben előrébb járhat, stb.
Szóval igen, a lányok buknak erre.
ha a fiatalabb korosztályról beszélünk, az idősebb pasik érettebek. úgyértem, én szeretem ha van legalább 2-3 év külömbség a fiú és köztem :)
L/15
Én is az idősebbeket szeretem,mert határozottak,érettek,és tudnak bánni a nőkkel!
A barátom 24 éves,és ő pont ilyen!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!