Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön meg? Lehet vmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg? Lehet vmi köze a pénteki éjszakához?

Figyelt kérdés

14-én pénteken, pettingeltem egy pasival, és megujjazott. Azóta viszont nem jön meg a mensim. 20-án kéne megjönnie, de még azóta se jött meg kb 3 napot szokott késni..Lehet vmi köze ehhez? Kicsit aggódom. (Vagy lehet h most még később jön meg?)

Eléggé nyomaszt már ez a kérdés bocsi ha kicsit hülyeség de már nem bírtam magamban tartani.

L/15

2009. aug. 31. 18:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit "dugta" fel az ujját olyan 2-3 centire, inkább csak izgatott nem volt vmi nagy megujjazás.xD
2009. aug. 31. 18:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem kaptam el semmilyen fertőzést.
2009. aug. 31. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Huha... sztem te minimum terhes vagy!!! GONDTERHES!

Simán elkaphattál vmilyen fertőzést, igazad van. Tényleg!

L/22

2009. aug. 31. 18:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem én se hogy ez miatt lenne, csak kicsit nyomasztott ez a téma.
2009. aug. 31. 18:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért köszi a választ.xD
2009. aug. 31. 18:18
 6/13 anonim ***** válasza:
15 évesen előbb utána kéne nézned a dolgoknak, aztán ugrálni, ujjazgatni stb. Így nagyon hamar teherbe fognak ejteni! Felvilágosítás, védekezés, intim higiénia!!!
2009. aug. 31. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
A másik h a stressz miatt is késhet...
2009. aug. 31. 18:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Persze tudom az alapvető dolgokat, meg nem is vagyok "rosszkislány" mint a többi 15 éves. De ha most így jött, ilyen korba már sokan mást is csinálnak ami sztem elég hülyeség. És meg volt az alapvető higénia is, csak mégis kicsit nyomasztott.

Ja és igen elég sok stressz is ér mostanában.

2009. aug. 31. 18:38
 9/13 A kérdező kommentje:

De milyen védekezés? Nem szexelek még és nem is akarok!

A higénia meg alapvető dolog!

2009. aug. 31. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:
elkallódott a postán
2009. aug. 31. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!