Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nevem! kérdése:
Van olyan hölgy, aki a jelenlegi párja mellett egy titkos kapcsolatra vágyik, s ha talál egy neki tetsző férfit, akkor bele is vág a kalandba? És ha igen, mi az oka ennek a döntésének?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 07:46
11/21 anonim válasza:
4, 8-k igaza van.
Viszont senkit ne ítéljünk el. Senki nem tudja az ő problémáját és mi az oka ami ezt a viselkedést kiváltotta. Lehet őt is megcsalták. Ezt is mindenki másként dolgozza fel. Hát én nem tettem meg, de az nem azt jelenti most hű milyen okos vagyok. Inkább baromnak éreztem magam. A másik ja az volt a baj, nem volt itthon minden nap szex, sőt egyre kevesebb. Lehet ezt fokozni, de bírni?
12/21 anonim válasza:
Ez most ismerkedős kérdés? Vagy szimpla érdeklődés? Lepontozás terhe mellett leírom, hogy nálunk mi van: a páromnak ritkán van kedve szexelni, akkor sem érzem azt, hogy akarna engem, szóval nekem az hiányzik, hogy vágyjanak rám, őrülten. Az, hogy valaki nőként kezeljen, és ne csak családanyaként, háztartási alkalmazottként. Hiányoznak a bókok, a huncut beszélgetések, az izgalom. És igen, ezeket számtalanszor átbeszéltük itthon, mégsem változott semmi. Van még kérdés?
13/21 anonim válasza:
#12: Már hogyne lenne még kérdés! Adsz elérhetőséget? :-D :-D ;-)
14/21 anonim válasza:
cam :DDD nem tudnál az elvárásoknak megfelelni ;D
16/21 anonim válasza:
Sokszor találkoztam már a válaszaiddal itt. :)
17/21 anonim válasza:
Akkor inkább attól félsz, hogy Te nem felelnél meg az én elvárásaimnak :-P
Egyébként az itteni hülyéskedés, trollkodás nem feltétlen reális keresztmetszetet nyújt rólam ...
19/21 anonim válasza:
Most már piszok kíváncsi kezdek lenni ezekre az elvárásokra ... :-P
20/21 A kérdező kommentje:
12-nek. Nem ismerkedés céljából,csak kíváncsiságból kérdezek dolgokat itt,mert érdekelnek dolgok és szívesen beszélgetek ezekről másokkal.Ha ismerkedni akarnék,azt nem itt tenném :-)
2013. jan. 24. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!