Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
14 éves, vicces, életvidám, szinte mindig pozitív, sportos, kocka, imád fotózni, szőkésbarna hajú, nem egy bombázó, kék szemű, 173 cm magas, jó tanuló, önbizalom hiányos.2013. jan. 22. 23:19
11/18 anonim válasza:
Nem kicsit lehet troll és nem is a viccesebb fajta annak néha adnak egy kegyelem hasznost:)
12/18 anonim válasza:
a kék szem helyett két szeműt olvastam :Đ
14/18 anonim válasza:
14 eves, innentol kiestel, de majd par ev mulva, visszanezek erre a kerdesre is.
Juteszembe tenyleg vissza kene neznem a 2 evvel ezelotti 14 eves kerdesekre...
16/18 anonim válasza:
Pár év múlva szerintem nem lesz olyan akinek ne jönnél be. ;) Kapok egy képecskét én is?
17/18 anonim válasza:
Ezek alapján igen, de persze azért előbb megismernélek ;)
Jöhet PM / kép :)
15/F
18/18 anonim válasza:
a mindig pozitív = ostoba lányoktól kiráz a hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!