Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így, és hogyan tudnék "tenni" ellene?
Az a helyzet hogy én sosem váram el azt, hogy dicsérjenek. Általában kemény csajnak ismernek de most mégis nem arra vágyom hogy ezt lássák bennem:(
Jól esne ha valaki akár csak simogatna és azt mondaná nekem, hogy szép vagyok, vagy hogy tetszem neki, és ha bármi történik is akkor mindig figyelmes, gyengéd...és nem kihasználja azt hogy én sokszor naiv vagyok és nem igénylem sokszor a törődést, most viszont mégis erre vágynék.
Mostanában mindenhonnan csak a negatív dolgok jönnek és egyszerűen, még ha burkoltan is de mindenki elküld engem a francba:( Senki nem szeretne velem lenni, vagy csak nincs rám idejük...Viszont kollégista vagyok és még haza se tudok menni még 2 hétig sajnos:( És kezdek megőrülni a magányban már lassan:(
Csak 1-2 jó szóra és gyengédségre vágynék, de ezt sosem gondoltam hogy ilyen nehéz lenne megkapni:( De talán ha nem látnám folyton mindenhol azt hogy van akit halálra dicsérnek mindenhol, akár facebookon akár máshol, hogy jaj milyen szép meg így meg úgy...és ő meg csak adja alájuk a lovat...szóval tudjátok mire gondolok...viszont tudom, meg régen sikerült is kizárnom az ilyen gondolataimat...most viszont valamiért nem megy:( És nem tudom mit kellene csinálnom, hogy kicsit jobban legyek:(
18/L
Ha megkapod a törődést, jobban is leszel :) Ennyi a nyitja.
Próbálkozz és ismerkedj, szerintem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!