Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek miért nem számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek miért nem számít az érzelem?

Figyelt kérdés

A legtöbb pasi meglát egy jó csajt nem is ismeri de meg akarja b#szni.

100ból 99 pasi ilyen úgyhogy most ne kezdjétek el tömegesen írogatni, hogy de én nem.

2013. jan. 22. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Juj, de jó! Én vagyok az a maradék 1.
2013. jan. 22. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Szexben mért kéne számítani az érzelemnek?? Persze jobb úgy a szex ha valaki érez is valamit a másik iránt, de ha fullos a csaj minek érzelem egy ajtócsapás erejéig?
2013. jan. 22. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Mi meg akarjuk, ti viszont szét is teszitek a lábatokat jóképű idegeneknek!
2013. jan. 22. 20:04
 4/11 A kérdező kommentje:
az ilyenek általában sosem maradnak meg egy nővel hosszabb ideig és nem is érdekli őket, hogy mindenfélét elkaphatnak
2013. jan. 22. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Jajj te biztos valami frigid nő vagy.

Vagy akit 1-2 pasi megdugott és elhagyta aztán ettől már mind szemét.

Istenem ezt a rinyát!

2013. jan. 22. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert aki beleszeret egy lányba, az csúnyán megszívja.
2013. jan. 22. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ha több pasi is így átment rajtad akkor benned is van ám hiba! Mert te biztos nagyon okosnak odafigyelőnek tartod magad.

De kb. egy 14 éves agyával gondolkodsz.

2013. jan. 22. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:

A mai világ a fejére állt.100-ból 99 lány leginkább csak a pénzt és a BMW-t keresi egy pasiban.Nem írom azt,hogy "de én nem",pedig így van.Igenis szeretnék egy komoly,érzelmeken alapuló kapcsolatot,de ez nem megy.Pont azért,mert a lányok túlnyomó többsége is pont olyan komolytalan,mint a fiúké.

Ha komoly kapcsolatot akarsz,akkor bizony azt az egyet kell megtalálnod a százból,ami nem is olyan könnyű.

Régen is voltak szexmániás pasik és pénzéhes ribanczok,de mára az arány drasztikusan megváltozott.

2013. jan. 22. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
mert a legtöbb csak csak arra jó...és ne gyere azzal, hogy de én nem :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. jan. 22. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs kapcsolatom, akkor én is. Mert az embereknek vannak szükségleteik. Ha van kapcsolatom, akkor viszont nem érdekel más.
2013. jan. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!