Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki ezt a logikát érti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ezt a logikát érti az segitene nekem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki álitólag szerelmes vagy legalább is az volt belém! egyik este ki mentünk meg még két barátnője, és kettesben hagytak minket a lány először azt kezdte el magyarázni hogy neki most nem kell senki meg hogy ö még csak 13 éves ezért nem kell neki fiu..., utána mondta hogy ö a TFG-be akar menni rendészetire mert hogy ö nem ért semmi máshoz...., utána meg hogy, neki erre a fél évre nem kellek vagy nem kelell senki. az egyik barátnője meg még ezek elött mondta hogy szeret csak nem meri kimondani!

na ez nekem igy magas!!

most ezek szerint az lenne a legjobb hogyha hanyagolom a lányt és meg próbálom elfelejteni az érzéseimet iránta, vagy lépjek valmit??

2013. jan. 22. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na várjunk, ezt nehéz követni... Először lezajlottak a fentiek, aztán mondott még valamit. Pontosan mit? Bevallotta, hogy szóba jöhetnél neki, de kiegészítette a "halott üggyel"? Vagy simán csak a szándékát nyomatékosította, miszerint mostanában nem bonyolódik bele semmi ilyesmibe? Igazából mindkét esetre igaz, hogy üres szavakat hallatott. Egyszerűen csak betojhatott a reakciódtól, nem tetszett neki a tanácstalanságod, elbizonytalanodott. Rajtad a sor, hogy bepróbálkozz.
2013. jan. 22. 19:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Na ugy volt: le zajlott a fentiekben lévő aztán oda ment a barátnőihez, az egyik barátnője oda jött hozzám meg vigasztalni, utána oda jöttek mind annyian és és az egyikük mondta hogy mondja el nekem is amit nekik mondott! Ő meg ott először nem tudta hogy mit is kéne elmondani legalábbis ugy látszott hogy nem tudja, de aztán nagy nehezen ki mondta hogy ez egy: Halott Ügy!
2013. jan. 22. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Na jó, ezt már én sem értem. Neked elvileg fogalmad sem volt semmiről, ő ugyanis nem állt eléd, hogy közölje a tényállást (ergo meg sem bizonyosodhatott afelől, hogy kétirányú a dolog), ám a többiek mégis úgy érezték, az ő füle hallatára kell átadniuk a szomorú hírt. Nem zavarta őket, hogy ezzel fény derült a pletykálkodási turpisságukra? Netán a kérdésben emlegetett leányzó kérte őket az érzelmei közvetítésére?... Nem furcsa egy kicsit előzmény nélkül visszautasítani valakit? Most vagy én vagyok nagyon hülye vagy ők, esetleg te nem osztottál még meg velem minden részletet.
2013. jan. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!