Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok buknak a gitáros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok buknak a gitáros pasikra?

Figyelt kérdés
Imádok gitározni elsősorban metalrajongó vagyok de nem öltözök feketében se börcuccban se semmi ilyesmiben. Igy nézve a dolgot mi a válaszotok? 16/F
2009. aug. 31. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
utolsónak szerinted csak ezeket lehet játszani gitáron? nekem is van, én is srác vagyok és magyar népzenét játszom rajta. nah? én mi vagyok? rocker vagy punk?...nem kéne általánosítani
2009. aug. 31. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:

nekem bejonnek..:)

15/L

2009. aug. 31. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
15:08 Sztema rockerekből az érzelem hiányzik
2009. aug. 31. 16:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez megint csak külsőség. Általánosságban az, hogy valakit lerockereznek az általában attol van, hogy börcuccban van, vagy sötét cuccban. Igen nagyrészben igen de lehet, hogy ha meg is ismered még barátok is lennétek...
2009. aug. 31. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek a gitárosok :-)

De nem minden gitáros jóképű,vagy nem minden gitárossal lennék egyhullámhosszon :-P

Viszont imádom a gitár hangját :-)

2009. aug. 31. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Buknak, nyugi. Nekem sikerült egy csomó csajt összeszednem vele. Persze azért kell egy aranyos pofa hozzá. Amúgy egyáltalán nem öltözök úgy mint, egy rocker/punk/metálos/indie akármis. Korlátolt ember, aki zenei ízlés szerint általánosít. 19/F
2009. aug. 31. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz hogy nem a gitárodba fognak beleszertni, de nagyobb esélyed van egy csajnál gitárral szetm:) főleg ha játszol is neki valami szépet:)
2009. szept. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!