Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér, de szép arcú lányból lehet fél év alatt igazi jócsaj? És lehet igazán népszerű a férfiaknál?
Nyilvánvaló,hogy egy szép,ápolt,csinos lány vonzó a férfiaknak..lehetett az előtte 100 kiló most pedig 60..
A férfiakat nem az fogja érdekelni hogy néztél ki akkor,hanem hogyan nézel ki MOST..
tehát,fél év alatt elég szép súlyt lehet leadni..nem tudom neked mennyit kellene,lehet nem is kell,csak te látod így..
Én 62 kg vagyok..nem vagyok vékony..tornázok rendszeresen..nagyon formál..nagyon sok pasinak tetszek..és én 75ről indultam..18 vagyok. egy nyár alatt fogytam le..tehát 3 hónap alatt 13 kg..:)
Sokkal jobban érzem magam..Sok szerencsét,remélem tudtam segíteni.
attól függ mit értesz kövér alatt és mennyit kell fogynod.
18 évesen kezdtem el a fogyást (108 kg) és most vagyok 23 éves (58 kg). szóval kétlem, hogy ekkora súlyt fél év alatt lelehet adni. ja és lány vagyok
22 f engem azérdekel amit látok ha lefogynál és jól álna egyértelmüen vonzódnék hozzád..
Vagy aki kövéren ismerte meg, abban már örökre az a kép fog élni, és nem fog vonzódni a lányhoz soha?
ez ink a nőre jeélemző ha valakit egyszer leírtak akk az mindig ott lesz a fiúk abszúlút de nem ilyenek csak ha nagyon retaldát az illető de jó külsővel sokat elnézünk :) a szép arc meg sokat számít nálam aza azz első sok sikert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!