Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találhatok olyat megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok olyat megint akitől gyereket is akarok majd valamikor? 22/N

Figyelt kérdés
Csak akkor tudnám szeretni a gyereket ha az apukával képzelném el az életem és tényleg tőle szeretnék.
2013. jan. 21. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
"Ritka akit ennyire megszeretnek." Azért ez valami olyasmit jelent!
2013. jan. 21. 22:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Mert nem ritka? Nem kell minden egyes mondatot kiforgatni. -.-
2013. jan. 21. 22:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Te kérdezted, hogy hol írtad!
2013. jan. 21. 22:40
 14/23 A kérdező kommentje:
Sokan 30 évesen nem találnak ilyen személyt. Szerintem nagyon kevés van aki kimondottam a másiktól szeretne és nem csak megszokás vagy kényelmi funkció a kapcsolat alapja. Pl. Ki hány ismeretségből mennyivel szerette volna, hogy a másik legyen a gyerekei anyja/apja?
2013. jan. 21. 22:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, mert rosszul következtetsz/értelmezel.
2013. jan. 21. 22:45
 16/23 Hole Hunter ***** válasza:

Sosem tudhatod, hogy akit most annyira szeretsz, milyen lesz 10 év múlva. Most elképzeled vele az életed, tényleg tőle szeretnél gyermeket. Meg is szülöd...aztán egyszercsak ott állsz egy-két gyermekkel...egyedül. Háromszor nősültem. A másodikból van egy fantasztikus fiam. Viszont a harmadikkal élek úgy, ahogy igazából mindig is kellett volna. Szal az élet nagy játékos. De épp az a szép benne, hogy sosem tudhatod, mit tartogat még.

A baromi nagy tudatosság és tervezgetés helyett én inkább sok apró örömöt és boldogságot kívánok neked, kislány! :)

2013. jan. 21. 22:53
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mi lett a gond a kapcsolatotokkal? Ő változott vagy te vagy mindketten?

2013. jan. 21. 22:57
 18/23 Hole Hunter ***** válasza:
Mindenki változik folyamatosan. Van, akivel ugyan azon irányba változol, és van, akivel pont ellentétes az irány...ez csak később derül ki. Jópár év elteltével. Ugyanakkor a gyermek erről nem tehet, őt ugyan úgy rajongva szereti az ember, mint mikor megszületett. A páromnak is van kettő. Értük is teljesen oda meg vissza vagyok. Ugyan közös nincs, de így is teljes és egész az életünk. Vágyakozni sok mindenre lehet, de értékelni azt kell, ami van! Lehet törekedni a jobbra...csak sosem tudhatod, melyik jó az, ami igazán fontos lesz az életedben. Ezt csak visszatekintve láthatod meg. Kívánom neked, hogy sok-sok ilyen "jó"-t láss majd öregségedre! :)
2013. jan. 21. 23:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Csak egyet szeretnék...
2013. jan. 21. 23:11
 20/23 Hole Hunter ***** válasza:

Aranyos vagy...de nem sok-sok gyermekre gondoltam, hnem sok egyéb jó-ra. :D

Azt nem tudhatod, hány gyermek lesz. Talán egy, talán több, vagy egy sem.

2013. jan. 21. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!