Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észrevegyen, vagy hogyan felejtsem el?
Huszonéves vagyok, és annyira belebolondultam egy srácba, hogy alig tudok másra gondolni már hónapok óta, de csak akkor látom őt, ha egy bizonyos boltba bemegyek, mert ő ott dolgozik, máshol még nem találkoztam vele.
Sajnos nem látom egyértelműnek a jeleit, tehát talán jobb lenne elfelejteni őt, mivel állandóan se járhatok oda, mert már lassan nincs több ürügyem, és még mindig semmi.
Kihívod, elmondod, hogy tetszik Neked, kérsz egy "elvi állásfoglalást" az ügyben, ha az kedvező megadod a telefonszámodat. Minek kell mindent túlbonyolítani? ;)
(Huszonévesen!!! Könyörgöm!!!) :D
Őszintén reméltem, hogy lány vagy, ha egy srácba bolondultál bele. (Bár nem vagyok homofób, nekem mégiscsak ez a természetes...) ;)
Úgy írtam, hogy TE kezdeményezz! Ennek tudatában. Nem a középkor van. Vagy valami olyan vidéken élsz, ahol ez nem túl elfogadott???
Egyetértek az elöttem irokkal!
Szólitsd le!
Mondjuk először csak adj jeleket neki, hogy tetszik neked!
Pl. én tuti akár naponta bemennék a boltba, ha meglátnám tuti rámosolyognék, visszanéznék rá többször is! A tekintetemmel keresném az ő tekintetét!
Na ebből tuti levágja,, hogy mi a helyzet!
Ha ő is viszonozza ezeket a dolgokat, de még továbbra sem lép (mert lehet éppen nem mer) akkor tedd meg az első lépést, elegyedj vele szóba (akár a bolttal kapcsban) és onnan megy majd a dolog!:)
Ha viszont abszolut nem viszonozza a közeledésed (tehát nem néz vissza rád, nem mosolyog vissza) akkor tényleg felejtsd el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!