Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az evolúció miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az evolúció miért alakította úgy, hogy a fiúk csak a szép lányokhoz tudjanak vonzódni? Egyáltalán mitől szép egy lány, mit jelent ez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 21:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9-eske, lány vagyok és ezt tapasztaltam, amit leírtam.
2013. jan. 21. 21:35
 12/28 Komplikato ***** válasza:
Buta a kérdés. Kedves kérdező nézd már meg mi volt mondjuk a "szép nő" néhány tízezer éve, kétezer éve, 150 éve, 70, 50, 20 éve és most! Ráadásul ahol nem tudja a média az emberekbe sulykolni mi a trendi, ott nem is az számít szépnek mint máshol.
2013. jan. 21. 21:36
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

10-eske, a kérdés így hangzott: "a fiúk CSAK a szép lányokhoz tudjanak vonzódni?"

Miről is beszélsz?

Írtam azt is, hogy a nők is csak számukra vonzó férfiakkal szexelnek. Fáj, hogy nem kellesz senkinek, mi? Néha ki kellene mozdulnod a gép elől :D

2013. jan. 21. 21:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten minden ember felszínes,mert mindenki csak olyannal kezd aki tetszik neki.Az a kapcsolat amiben semmi vonzalom nincs,az szerintem már a legelején halálra van ítélve.
2013. jan. 21. 21:47
 15/28 A kérdező kommentje:
Jó, de ez így eléggé ellentmondásos, hiszen, ha senki sem vonzódik a ronda emberekhez, akkor mégis mi az oka annak, hogy a kutatások szerint a nők a férfiak 80%-át rondának látják, ellenben a férfiak csak a nők 20%-át tartják rondának. Nem értem ezt a szépség dolgot sem még mindig. Engem például egyik lány lerondáz, a másik lány meg helyesnek tart, ez alapján nem lehet eldönteni, hogy mi az, amitúl valaki szép és valaki csúnya, nem értem én ezt az egészet, de ugyanez van nőknél is, nem egy dagadt nő van, akinek nem is akármilyen pasija van, miközben én rondának látom őket, nem tudok vonzódni a kövér nőkhöz valamiért. Ezt sem értem miért van.
 16/28 anonim ***** válasza:
14., teljesen egyetértek.
 17/28 anonim ***** válasza:

15., mindenkinek más az ízlése. Te nem csíped a kövér nőket, más meg meg van vadulva értük.

Egy kolléganőmnél a férfi 100 kg felett kezdődik, nálam az átlagos, esetleg mackós alkat a nyerő.

2013. jan. 21. 21:50
 18/28 anonim ***** válasza:
58%

"Szimplán felszínes a legtöbb fiú és ha nem tetszik nekik külsőre egy lány, a belsőt le se kakálják."

Szerintem mélyen hallgass! Mert ti vagytok aztán csak felszinesek. És ha megláttok egy jó palit akkor elkezd viszketni ott lent.....

2013. jan. 21. 22:01
 19/28 anonim ***** válasza:
30%

"Azért, mert egy született lúzer vagy, aki semmit sem tesz azért, hogy ez változzon. "

Na látod, ennyit rólad, csak személyeskedni tudsz, pedig nem leszel hitelesebb! :D

A mondandód többi része is ennyit ér, meg hát te is.....

2013. jan. 21. 22:23
 20/28 anonim ***** válasza:

"Te is úgyanúgy vágysz a számodra jó nőkre, csak mivel képtelen vagy egyet is meghódítani, azzal vígasztalod magad, hogy minden nő haszonleső. Ronda meg persze neked sem kell"

Arról meg foglalmad sincs, hogy pl. nekem ki jön be, de a magadfajta rinya, satöbbi nem kimondottan, nézhettek ki akármilyen jól!

2013. jan. 21. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!