Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az evolúció miért alakította úgy, hogy a fiúk csak a szép lányokhoz tudjanak vonzódni? Egyáltalán mitől szép egy lány, mit jelent ez?
10-eske, a kérdés így hangzott: "a fiúk CSAK a szép lányokhoz tudjanak vonzódni?"
Miről is beszélsz?
Írtam azt is, hogy a nők is csak számukra vonzó férfiakkal szexelnek. Fáj, hogy nem kellesz senkinek, mi? Néha ki kellene mozdulnod a gép elől :D
15., mindenkinek más az ízlése. Te nem csíped a kövér nőket, más meg meg van vadulva értük.
Egy kolléganőmnél a férfi 100 kg felett kezdődik, nálam az átlagos, esetleg mackós alkat a nyerő.
"Szimplán felszínes a legtöbb fiú és ha nem tetszik nekik külsőre egy lány, a belsőt le se kakálják."
Szerintem mélyen hallgass! Mert ti vagytok aztán csak felszinesek. És ha megláttok egy jó palit akkor elkezd viszketni ott lent.....
"Azért, mert egy született lúzer vagy, aki semmit sem tesz azért, hogy ez változzon. "
Na látod, ennyit rólad, csak személyeskedni tudsz, pedig nem leszel hitelesebb! :D
A mondandód többi része is ennyit ér, meg hát te is.....
"Te is úgyanúgy vágysz a számodra jó nőkre, csak mivel képtelen vagy egyet is meghódítani, azzal vígasztalod magad, hogy minden nő haszonleső. Ronda meg persze neked sem kell"
Arról meg foglalmad sincs, hogy pl. nekem ki jön be, de a magadfajta rinya, satöbbi nem kimondottan, nézhettek ki akármilyen jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!