Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egy bizonyos időben dolgozik mért gondol mindenki arra egyből hogy k*rva?
Figyelt kérdés
péntek, szombaton 22:00-06:00
ahogy valakinek elmondom hogy mikor dolgozom .. első kérdése rá.. k*rva vagy ?
2013. jan. 21. 20:02
31/41 anonim válasza:
Mivel nem mered elmondani, hogy mit dolgozol, ezért mi mást gondoljunk?
A k*rvánál már kevesebb gázabb munka lehet.
32/41 anonim válasza:
Ha hamburgert árulsz, akkor mi a francért érdekel, hogy egyesek ku.vának gondolnak? Esküszöm nem értem.
33/41 anonim válasza:
Hát nekem azért furcsa, hogy éjjel árulod a hamburgert... Mégis hol? :o
Azt hittem poén akart lenni az a válasz...
35/41 A kérdező kommentje:
városban...
van a közelbe sok szórakozó hely.. így van bevétel is..
és igen pénteken , és szombaton 0-24 be nyitva van..
pont ezért mert az emberek akkor járnak szórakozni..
2013. jan. 21. 22:44
37/41 A kérdező kommentje:
nem álmaim munkája.. éjszaka egy hamburgeresnél dolgozni elhiheted... és a kérdés az volt hogy mért gondol mindenki egyből arra hogy k*rva egy lány ha éjszaka dolgozik ...
2013. jan. 21. 22:47
38/41 A kérdező kommentje:
na de mindegy is.. így se volt sok önbecsülésem..
de most már az is elveszett... le is szarom.
döglöttem volna meg születésem előtt...
2013. jan. 21. 22:55
39/41 anonim válasza:
nem mintha számítana, hogy ki mit gondol! nem egy álommeló, de munka. jobb mintha hosztesz lennél... szarni kell arra ki mit gondol!
40/41 anonim válasza:
Mintha a kurv@k,nem dolgoznának nappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!