Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megpróbálni? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, nagyon illenénk egymáshoz, szerintem érdemes lenne megpróbálni. A gond az, hogy ő most eléggé maga alatt van (lelkileg, érzelmileg, anyagilag, minden téren), és eléggé tart egy új kapcsolattól. Nem zárkózik el, de nem érzem rajta a lelkesedést sem, és ez nekem nagyon hiányzik.
Ő amolyan "sodródjunk az árral" állásponton van most, akarja is meg nem is. Mit lehetne tenni?
2013. jan. 21. 13:36
1/5 anonim válasza:
Probalj meg turelmes lenni, talalkozgass vele, beszelgessetek de egyenlore maradjatok meg a baratsag szitjen, ne eroltesd a dolgokat mert lehet hogy elveszited.Hidd el ha o is megkedvel teged, biztos hogy kialakul koztetek valami.
2/5 anonim válasza:
Sodord bele egy új kapcsolatba. :D Aztán ha nem vevő rá akkor ennyi.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem rég lett vége egy kapcsolatának? Mert lehet, hogy akkor még mást szeret...
4/5 anonim válasza:
Az a legjobb álláspont amin ő van.Felesleges mindig agyalni,meg görcsölni mindenen.A dolgok vagy jönnek,vagy nem.
De fingom sincs,hogy mit csinálj.Kezdeményezz,aztán ha jó kedvében kapod el,akkor lehet,hogy belemegy!
5/5 anonim válasza:
Ha tudod a választ miért kérdezed? ;) :) de az elsőnek igaza lehet, hogy talán még egy nagyon kicsit várnod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!