Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne megpróbálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne megpróbálni ezek után?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok. 2 kapcsolatom volt elég rövid időn belül. Első kapcsolatom távkapcsolat volt ami 2 hónapig tartott és mindent megtettem a lányért hogy tudjunk találkozni, szerelmes voltam. Aztán szakított velem, mert ő nem bírta a távolságot.

Nagyon nehezen tettem túl magam, szerelemet nem is lehet elfelejteni. Röviddel ez után sok lány vett körül, de nagyon nehezen tudtam rájuk nézni, de végül elhatároztam, hogy megpróbálom feledtetni az előzőt. Ezért eleinte egy lánnyal teljesen érzelemmentesen összejöttem, majd elkezdtem beleszeretni. Őt is nagyon megszerettem, viszont óriásit csalódtam benne...Megbocsájtottam neki, mert szerettem és végül közölte velem, hogy szakítsunk, mert nem tudja magát a volt kapcsolatán túltenni.....

Egyszerűen félek bízni lányokban, úgy érzem nekik nem kell a gondoskodás, nem kell a kedvesség, mert ŐK nincsenek készen egy komolyabb kapcsolatra.

Nemtudom mit tegyek, de megint ugyan olyan szar, mint az első után.

Érdemes lenne megpróbálni egy másik lánnyal?

2011. dec. 7. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A szerelem sokszor fáj (tudom, mert én is mindig a rossz felén vagyok :/), de egyrészt rengeteg lány van még a világon, másrészt 17 éves vagy, ráérsz még remetének vonulni 30 év múlva... (:

23L

2011. dec. 7. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen rossz, amikor összetörik az ember szíve, de nem jó, ha erőlteted a szerelmet, hogy feledtesd az előzőt. Haggy időt magadnak, hogy lezárd magadban a kapcsolatot, hogy túl tedd magad rajta.

Két kapcsolat után szerintem korai arra gondolni, hogy a lányoknane kell a kedvesség, figyelmesség. Úgy tűnik két, nem hozzád illő lányt fogtál ki, de ez nem jelenti azt, hogy az összes ilyen.

A legjobb, amit tehetsz, hogy hagysz időt magadnak, lezárod a történteket és a későbbiekben tiszta lappal kezded a szerelmi életedet.

16/L

2011. dec. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!