Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha ezért nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha ezért nem szeretnék járni a sráccal?

Figyelt kérdés

sziasztok

van egy srác a sulimban,akinek tetszem,ő is elég jóképű,

randizni szeretne velem,viszont nekem nagyon nem jön be a stílusa,eléggé bunkó

ez a következőkben nyilvánul meg:

lenézi a szellemi fogyatékos embereket,meg múltkor a haverjával kinevettek egy fogyatékos nőt az utcán

én sajnálom a beteg embereket,és ez engem zavart,mivel én is ott voltam

meg van egy osztálytársunk,aki szegény,és szakadt a táskája,meg kinyúlt pulóvert szokott hordani,ő meg szekálja,mint egy óvódás,pedig már 18 éves,én 17......

Úgy érzem hogy belsőleg nincs benne semmi,amit értékelni tudnék,viszont nagyon helyes,de ez meg nekem nem elég ahhoz hogy járjunk,mert amúgy iszonyat taszít,a barátnőm szerint hülye vagyok,mert az osztályban ő a legjobb pasi,és ha másokkal bunkó,az nem jelenti azt,hogy velem is az lenne.....én ezt megértem,de nekem az sem tetszik hogy ő másokkal bunkó......

2013. jan. 21. 10:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem találsz benne semmi pozitívat belsőleg, akkor nem kell összejönni vele. Van még annyi fiú a világon...

A ciki az lenne, ha nem tetszik de hát istenem jól néz ki alapon összejössz vele.

2013. jan. 21. 12:53
 12/23 anonim ***** válasza:
A jellemzésed alapján egy utolsó féreg az a gyerek.
2013. jan. 21. 13:15
 13/23 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire bunkó velük..

Ha folyton cikizi ezzel, akkor tényleg bunkó, az ha csak a báratainak jegyezné meg, ezt a dolgot, hogy miért nem ad többet magára a srác, az még jobban elmenne.

Vannak akik már tényleg igénytelen ruhákat hordanak, elmenne egy turkáálóba, ott már kap pulcsit, 1000ft alatt..

2013. jan. 21. 13:18
 14/23 anti paladin ***** válasza:

Nem ciki.

Olyasmiért gúnyolni másokat amiről nem tehetnek, oltári nagy f@szság, nulla közeli empátiát jelez.

2013. jan. 21. 13:22
 15/23 anonim ***** válasza:
A NYOMORÉKOK UGYAN OLYAN EMBEREK MINT MI....SZOKTÁK MONDOGATNI...HÁT AKK UGYANUGY LEHET RAJTUK RÖHÖGNI IS...AM SZTEM A CSÓRÓ SRÁC MELLET MEG ÁLLJ KI....NE CSAK NÉZD TÉTLENUL HA ZAVAR
2013. jan. 21. 13:35
 16/23 A kérdező kommentje:

"Te pedig extraérzékeny tipus vagy"

Nem,nem vagyok az,szak nem szeretem a bunkó embereket!

A humort szeretem,és hidd el,meg tudom mi a különbség laza,és bunkó ember között!

Te ismered,vagy én?

2013. jan. 21. 13:36
 17/23 A kérdező kommentje:

Pont én is azt akartam mondani,hogy az empátia teljesen hiányzik a srácból!

Képtelen az együttérzésre,mikor egyik osztálytársunk nagyapja meghalt,azt mondta,mikor a temetésre ment persze csak a háta mögött"de jó neki,legalább nem kell töri dogát írnia!"én meg mögötte ülök,erre megkérdeztem,hogy te normális vagy?

Ez volt a válasz "Ha rólad van szó,akkor nem,megőrülök érted!"

És én voltam a szűz.urva,(gondolom),mert nem olvadtam el tőle......

2013. jan. 21. 13:41
 18/23 A kérdező kommentje:

"azon nevet akin akar, miközöd hozzá."

Közöm van hozzá,hogy hogyan viselkedik,ha randizni szeretne velem.....

"Egyébként elég nevetséges csak ez miatt lemondani valakiről,"

A ti viselkedésetek nevet.....inkább szánalmas!

"nekem se kéne viszont ilyen nő mint amilyen te vagy."

Ha másban nem is,ebben teljesen egyetértek!

Nekem meg olyan tapló,és idióta pasi nem kéne,akinek nem tetszik,ha egy csajnak nem jön be a taplóság,és nem az a reakciója,hogy nevet egy mentálisan beteg emberen,mert hogy az humorista.

2013. jan. 21. 13:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

Az ilyen bunkó pasik azt hiszik,hogy olyan szívdöglesztőek,pedig csak a naiv kis libáknak kellenek(bocsánat)mint a barátnőd!

Az értelmes,és intelligens lányok,mint te,kerülik őket!

"ma 11:21"

Ezzel a stílussal,ha te lennél az egyedüli pasi a világon,akkor se kellenél,megnyugodhatsz!

De még szexre sem.

Inkább fel.ugnék egy sündisznót!

És nem vagyok extra érzékeny,mielőtt még nálam is ezzel jönnél!

2013. jan. 21. 13:50
 20/23 A kérdező kommentje:

"Inkább fel.ugnék egy sündisznót!"

Ezen mekkorát nevettem :DDD

2013. jan. 21. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!