Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem puszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem puszta előítélet? (hosszú lett)

Figyelt kérdés
Nem igazán jó a kategória, de mégis ide kapcsolódó kérdés. Mostanság elég sokat olvasgatok itt, és rengeteg olyan kérdés van hogy: A pasiknak miért a kur*ák jönnek csak be? A nőknek miért a bunkó parasztok kellenek? A legtöbben azzal indokolják a saját "különlegességüket", hogy nem cigizek, nem járok bulizni, nem iszom, nem vagyok könnyen kapható, nem öltözöm kihívóan. De már most, szerintem attól valaki nem lesz bunkó hogy dohányzik, iszik, vagy sminkel. És az hogy valaki szexin öltözik, meg divatosan, esetleg cigarettázik, vagy hétvégén diszkóba vagy koncertre jár, még nem lesz idióta sem. Én is iszom, eljárok bulizni, cigizek. Mégsem feküdtem le sok pasival, mégsem vagyok különösebben rossz tanuló, nem egy kis szende szűznél jobb eredményeket értem el, pedig feleannyit sem tanulok. És fiúkkal is járok bulizni, vannak fiú haverjaim, mondjuk legtöbb osztálytárs, de ők sem bunkók, legalábbis velem, és a barátnőimmel nem. Vannak beszólásaik, de lehet kezelni, inkább vicces mint megalázó, és ha baj volt rájuk tudtam számítani. Velük is lehet beszélgetni. És a kis "visszafogott" lányok, és fiúk sokkal bunkóbbak tudnak lenni. Nemegyszer beszóltak ha jobb jegyet kaptam, kivételezéssel gyanúsítják az összes tanárt amelyik jó jegyet ad, rendesen kiakadnak ha felmondok egy verset, fel tudnának nyársalni szerintem. És ők nem tudják, nem is értik, egy egyszerű vers, vagy matekpélda problémát okoz nekik. Miért hiszik hogy jobbak, és a többi emberrel van a baj? Azért mert lefeküdtem a szerelmemmel 16 évesen én már nem lehetek értelmes ember? És idejönnek rinyálni,és mindenki mondogatja hogy milyen különlegesek, de mire fel? Azért mert 20 éves korára nem lett egy barátnője, vagy pasija sem? Mikor ki sem megy a lakásból, nem is ismer egy lányt, vagy fiút sem közelről? Mégis most hogy van ez? Nem azt mondom hogy mind hülye, ne értsetek félre, csak szerintem sok ilyen ember van. És utálják a női nemet, mert nem szimpatizálnak velük, meg kur*vának neveznem minden lányt,mert mások tetszenek nekik? És a nők is utálják a többit, mert nagyobb sikert ér el pasizás terén. Mert a lányok nem a fiúkban keresik a hibát hanem a többi csajban. Lehet hogy elég bunkón írtam, de idegesít. Viszont őszinte véleményeket szeretnék, negatív is lehet, csak normálisan megfogalmazva.
2013. jan. 21. 09:22
1 2 3
 21/29 ASOT ***** válasza:

sokan a "híreknek" hisznek. Ha valakiről elhíresül h rib@nc, vagy ez a pasi csak dugni szokta a csajokat aztán otthagyja...

Amíg valakit nem ismerünk személyesen addig csak a róla terjesztett hírekből tudjuk meg h köbö mire lehet számítani, de van hogy kiderül h nem is különbözünk egymástól annyira...

Nem tetszhet mindenki mindenkinek.

tény van aki kevesebb eséllyel indul mint a másik.

De ahhoz hogy megtudjuk mi rejlik valakiben ahhoz meg kell ismernünk az illetőt, és azt akinek megengedjük h velünk legyen azt meg kell ismerni.

ÉS ha pölö nem itt vagy neten ismerkedik úgy az ember ahol előbb megismeri a másika és aztán látja meg a külsőt akkor csak belsőről beszélünk de oda vissza rosszul is elsülhet.

Az meg hogy kinek mi a szép kinek mi tetszik az megint más dolog, de alapbol ha nem neten ismerkedik az ember akkor.."valahol meglátja és 1 pillanat alatt eldöl az ember fejében h ő "szimpatikus e és szívesen megismerném e"

De azok az emberek akik nem keresnek komoly kapcsolatot, azok beállíthatják magukat az Empire State Building tulajdonosának is. Mert nem érdekes ha később kiderül h nem az.

2013. jan. 21. 12:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki határozott véleménnyel rendelkezik, emiatt a többiek követik, nem jelenti azt, hogy a nőknél is sikeres. Itt válik el a külső a személyiségtől......
2013. jan. 21. 12:21
 23/29 A kérdező kommentje:
Igen, de nálunk pont egy ilyen fiú volt a lányok "kedvence" is, és konkrétan kövér volt, és nekem is bejött, mert volt benne valami különleges, vagy annak tűnő. De légyszi maradjunk a kérdésnél:)
2013. jan. 21. 12:25
 24/29 ASOT ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy?
2013. jan. 21. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Én 17-re tippelek.
2013. jan. 21. 13:16
 26/29 ASOT ***** válasza:
van az 18 :)
2013. jan. 21. 13:23
 27/29 A kérdező kommentje:
21 de tény hogy én nem vagyok érettebb a koromnál sőt sokaknál gyerekesebb a gondolkodásom bizonyos dolgokban, ezt beismerem.
2013. jan. 21. 13:41
 28/29 A kérdező kommentje:
De az itt felhozott példák s emberek a középsuliból valók. Mondjuk nem érzem magam sokkal intelligensebbnek mint 18 évesen voltam, sőt most jobban érzem hogy még nem vagyok agyilag felnőtt mint akkor, de ez egy másik téma lenne:D
2013. jan. 21. 13:43
 29/29 ASOT ***** válasza:
Igen...Noss akkor ezt le is zártuk :)
2013. jan. 21. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!