Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy minden újra olyan legyen, mint régen? /Nagyon hosszú/

Figyelt kérdés

3 éve beiratkoztam egy OKJ-s tanfolyamra,ahol jóba lettem az egyik csoporttársammal. Jófej volt,jól elvoltunk.Hamarosan kiderült,hogy szerelmes lett belém,de nekem akkor párom volt,akivel hamarosan szakítottam,de ennek ellenére nem jöttem össze a csoporttársammal,és mondtam is neki,hogy inkább kicsit élni szeretnék,nem vágyom kapcsolatra.Ő annyira szeretett,hogy elfogadta és továbbra is lelki társak voltunk és egyben jóbarátok.

Aztán jött egy fordulat.Teljesen kifordultam önmagamból.Jöttek a vizsgák,és a stressz.És rajta vezettem le a feszültséget. Bánatában összejött egy lánnyal és én mint nő,mint barát szinte megszűntem létezni a számára. Köszönésre sem méltatott.

Véget ért a tanfolyam és mindenki ment a maga útjára.Pár hónapra rá megtudtam,hogy véget ért a kapcsolata a lánnyal.Ezért felkerestem újra,hogy barátkozhassunk.Persze benne volt és még mindig nem voltam közömbös számára. De elkövettem egy újabb hibát.

Ő egy komplexusokkal küszködő srác volt,akinek alig volt párja az évek során és az önbizalomhiányát sok beszéddel és magabiztos fellépéssel próbálta palástolni. Senki nem tudta,milyen is ő igazából,csak én. De egy alkalommal kicsit határozottabban erélyesebben és megkockáztatom,hogy bunkóbban próbáltam felnyitni a szemét,hogy vegyen vissza önmagából,mert sok ember számára visszataszító ez a viselkedés. Szó szót követett és már csak sértegettük egymást és újfent megszakadt a kapcsolat. Neki az fájt a legjobban,hogy nem lettünk soha egy pár,holott ugyanarra vágytunk mindketten.

Aztán ezután a vita után pár hónappal ismét írtam neki levelet,és megpróbáltam bocsánatot kérni és beláttam,hibáztam. Azt kaptam válaszul,hogy egyszerűen nem érdeklem már,és hagyjam békén,keressek más lelki szemetest magamnak,és ne hívogassam,mert boldog párkapcsolatban él!

Azóta eltelt lassan másfél év. Félévente kb facebookon küldtem neki üzenetet,bejelöltem,de soha nem jött válasz,nem jelölt vissza.

Sok dolgon átmentem ezen idő alatt és sok dolgot átértékeltem.Forrófejű voltam akkor rég,és ezerszer megbántam,amit írtam,tettem akkoriban.

Ma újra írtam neki egy terjedelmesebb levelet,hisz hiányzik,mint barát,hiányzik,mint férfi és csak egy szavába kerülne és mellette lennék,mint a párja!

Félek,erre a levélre sem jön válasz. Remélem boldog és egyszer talán szóba áll velem újra.

De most nagyon rosszul érzem magam,mert akkor régen elszúrtam és a mai eszemmel mindent másképp csinálnék!

Mit tehetnék szerintetek,hogy meg tudjuk beszélni a sérelmeinket kultúrált emberek módjára? Hogy vegyem rá,hogy legalább visszaírjon? Hogy találkozhatnék vele?

Tudom,hibáztam,meg is büntetett az élet miatta ezerszer,de most mindent jóvá szeretnék tenni!

Segítsetek tanácsokkal,hogy mit kéne tennem!

És kérlek titeket,ne a rosszindulat beszéljen belőletek!

24N

2013. jan. 21. 01:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
02:12! Nagyon jól látod!
2013. jan. 21. 02:15
 12/26 A kérdező kommentje:
02:12-es nagyon jól látod!
2013. jan. 21. 02:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Úgy értettem rajta kívül nem futottam.És a fő cél,hogy megbeszéljük,mért jutottunk idáig.Nem mindenáron szeretnék a barátnője lenni! Ahhoz elég sok dolog kel!
2013. jan. 21. 02:17
 14/26 anonim ***** válasza:

Igazából te ennél többet nem tehetsz.

Ha ő nem nyújt neked békejobbot akkor ennyi volt. Mint ember megtettél mindent, amit tőled telet.

2013. jan. 21. 02:19
 15/26 szucs07 válasza:
62%
Nem minden férfivel lehet játszadozni.Így jártál,két szék közül a földre ültél.Nekem az a véleményem ,ha a volt párod már boldog kapcsolatban él ,hagyd őt békén és ne zaklasd.Próbálj vigasztalódni más ismeretség által .Más karjaiba.De nem minden étel jó ha újra van melegítve.Ismerkedj interneten ,ez most az új sláger.Meg fogod találni,a neked megfelelő társat, ha nem negatívan állsz hozzá.és változtass a mentalitásodon.
2013. jan. 21. 02:19
 16/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,valamit nagyon benéztél! Nem a volt párom,hanem a volt csoporttársamról van szó.És nem estem 2 szék közül a pad alá,mert nem volt 2 szék :).Amúgy minden stimmel,csak értelmezni is kéne,amit olvasol!
2013. jan. 21. 02:21
 17/26 A kérdező kommentje:
Mint már írtam,véget ért a kapcsolata! Szerintem értelmezzétek légyszi légyszi az olvasottakat,mert így nem tudtok hitelesen írni! És amíg én nem beszélek lekezelően senkivel addig kérlek titeket,ti se tegyétek! Tudjátok? Alapintelligencia ;)!
2013. jan. 21. 02:46
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon gyakori eset az, amikor ott van az "igazi" az ember orra előtt, aztán elszalasztja, épp azért, mert csak a kisujját kéne mozdítani érte. Az meg nem érdekes. Ez a srác akart téged, melletted volt, kellettél volna neki barátként, társként nőként... Neked pedig AKKOR nem kellett. Sajna ezekkel a rossz döntésekkel utólag nincs mit kezdeni, mert mindkettőtök élete ment tovább. Gondolom a barátod tudatosan "leszoktatta" magát rólad, mert nem volt kedve az újabb kapcsolataidhoz asszisztálni, úgy, hogy ő barátságnál többet érzett irántad.

Most te is megtettél mindent, hogy helyrehozd a dolgot, de ennyi közeledést válasz, és reakció nélkül hagyni nem lehet véletlenül. Vond le a tanulságokat, és lépj tovább te is. Ez a fiú nem akar már tőled semmit, és a saját szempontjából igaza is van.

2013. jan. 21. 03:01
 19/26 A kérdező kommentje:
03:01-es! Köszönöm az intelligens és korrekt válaszod! Igen,igazat kell,hogy adjak neked.Elszúrtam.
2013. jan. 21. 03:16
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy álltál neki a dolognak, hogy te majd őt megváltoztatod. "Felnyitod a szemét" Honnan tudod, hogy nem a te szemedet kell felnyitni? Nekem ez úgy hangzik, mintha kinézted volna magadnak, aztán megpróbáltad volna az igényedhez szabni, de nem sikerült, és most futsz a helyzet után. Az a baj, hogy lehet hogy önmagában komplexusos meg önbizalomhiányos, de amikor harsány meg határozott alakításokat nyújt, az is ő. Amikor te megpróbálod "felnyitni valaki szemét", akkor azzal egyúttal elvitatod, hogy annak, amit csinál van értelme, funkciója, vagy létjogosultsága. Ez meg önmagában rohadtul sértő, mivel te nem tudhatod nála jobban, hogy az ő élethelyzetében a problémáira mi volt a jó megoldás. Ő megoldotta a problémáját, mégpedig így, és nincs jogod felülbírálni, valamint ha elveszed tőle a megoldását, akkor ott marad a problémájával megoldás nélkül. Mellesleg ő elég egyértelműen lekommunikálja, hogy mit akar veled kapcsolatban, és azt sem fogadod el.
2013. jan. 21. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!