Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régen játszodtam egy játékkal,...

Régen játszodtam egy játékkal, hosszu neve volt, valami "world" meg "magic" és a végén volt egy 5-ös. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés
A játékban hadsereget lehetett toborozni , fejleszteni , s ahol lehetett ,az egy fa volt. és oda lehetett visszamenni hadseregért. S a fa volt a várad , azt kellett megvédd , s közbe ilyen felkockázott harctereken harcolni. PC játék volt. MELYIK?
2012. júl. 18. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg Heroes of might and magic 5?
2012. júl. 18. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Azaz*-* Köszi. És nemtudod hol tudom letölteni?:s
2012. júl. 18. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Ncore-ról töltöttem le, nem tudok más helyet. Egyébként érdemes utánanézni a többi részének is. Már megjelent például a 6 része is.
2012. júl. 19. 02:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne annyira fontos , de rég annyit jatszodtunk haverral vele , s most megint akarok... De nCore-m nincs , s máshol nem lehet.. :|
2012. júl. 19. 14:58
 5/6 anonim válasza:
PirateBay-en biztosan fent van... ami ott nincs meg, az nem is létezik :)
2012. júl. 19. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
XD Ott letolottem 1et , de valami fos Nero-s szar volt , szóval nem is foglalkoztam vele. de meglesek mégegyet :D
2012. júl. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!