Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem magam szarul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam szarul, ha az exem 2 nappal azután, hogy közli, hogy nem akar velem lenni, összejön mással?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy jogos, és még közli is? Jó nagy kretén.
2013. jan. 23. 01:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a kreténség ha eltitkolná. Bár valszeg a kapcsolat alatt is titkolózott.
2013. jan. 23. 01:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Na jó, itt a sztori. A gondok nyáron kezdődtek, amikor szakítottam vele (tőle független okok miatt). Az érésein amúgy nem változtak, továbbra is sokat beszéltünk, találkozgattunk.

Októberben éreztem, hogy ez így nem jó, hogy magamhoz kötöm, de mégsem vagyunk együtt. Mivel nálam az említett problémák nem oldódtak meg, gondoltam, hogy elengedem. Megállapodtunk, hogy egy darabig nem beszélünk. Ez pár napig tartott, ezalatt rájöttem, hogy nagyon nem igazán bírom ki nélküle. Bocsánatot kértem tőle, megígértem, hogy megváltozom, és ő visszafogadott.

Ez egy darabig minden jól ment, aztán december végén, január elején történt a változás. Akkor egy kicsit kevesebbet beszéltünk, egyrészt mert beteg lettem, másrészt vizsgaidőszak volt - ezt olyan napi 1 órának kell elképzelni.

Januárban egyre furább lett, megváltozott a stílusa. Egyik nap közli velem, hogy ez soha nem fog működni, mert ő olyan rosszul van, és én soha nem vigasztalom meg, meg soha nem érek rá. Kicsit ezen megsértődtem, de mondtam, hogy rendben.

Pár napig nem beszéltünk, utána pedig mondja, hogy ő talált valakit. Amikor mondom, hogy ez gyors volt, akkor a "hát nem annyira" volt a válasz, meg az, hogy elege volt már belőle, hogy ilyen "szar" velem (ezt szó szerint így mondta a drága), és hogy ő most mennyire boldog ezzel az új pasival.

Ennyi. Azóta nem beszélünk.

Ja, de amúgy a kapcsolat közben mindig attól félt, illetve azzal gyanúsítgatott, hogy én biztos más lányokkal beszélgetek.

2013. jan. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!