Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha egy lány az utcán megfogná a feneketeket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hány pofont kapnék :D2013. jan. 20. 21:54
11/26 anonim válasza:
Ha ezt látnám,akkorát röhögnék :)
12/26 A kérdező kommentje:
Na, kérek még véleményeket :D Lehet holnap pont olyan kedvem lesz, hogy megteszem ;)
2013. jan. 20. 22:10
13/26 anonim válasza:
Nem félsz a pofonoktól? :D
Ha bírnám a fájdalmat lehet, hogy én is megcsinálnám. :D
14/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kitudnám magyarázni úgy, hogy csak megakartam tapintani milyen anyagból van a farmerja :D xD
2013. jan. 20. 22:14
15/26 anonim válasza:
Én egyből adnék egy csókot! :) Én vagyok aki vonzódik a leszbikus nőkhöz
17/26 A kérdező kommentje:
15-ös: Akkor remélem téged talállak meg :P
16-os: Hát... találtam már ki hihetőbb sztorit is :D
2013. jan. 20. 22:23
18/26 anonim válasza:
Emiatt nem kapnál pofont,ennyire azért nem agresszív a társadalom de biztos hogy nagyot néznének :D
Pofonveszély csak akkor lehetne ha hapsi csinálná,de az se fordulna elő sűrűn,inkább meglepődnének.Viszont ha a csajnak pont akkor van meg a havija akkor lehet vér is folyna(már mint nem onnan hanem a verés miatt :D) függetlenül attól hogy férfi vagy nő a fenékmarkoló mivel a nők ilyenkor ingerültebbek :D
19/26 anonim válasza:
Merrefele laksz? :)
Ezt megkell néznem majd :D
20/26 A kérdező kommentje:
Majd pont hívlak is nézőnek, mi? :D
Amúgy Pécsen csinálnám :)
2013. jan. 20. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!