Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány, akinek bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek bejönnek a jóképű, de depressziós pasik?

Figyelt kérdés
ezekből vagyok csak jó:(
2013. jan. 20. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért érzed úgy hogy depresszió szélén állsz, csak azért mert nincsen csajod? Keress egyet, aztán ne panaszkodj itt. Vannak, akiknek még szórakozási lehetőségük sincs, se haveri körük...
2013. jan. 20. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha csak az a baja, hogy depressziós én biztos tudnék rajta változtatni, nem egy ilyen haverom és barátnőm volt, szóval ez még nem akadályoz benne, hogy megszeressek egy ilyen fiút. 20L
2013. jan. 20. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki mástól várja, hogy helyére kattanjon az élete, az elég elveszett ember.
2013. jan. 20. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

én is így vagyok... aszem. ha már tetszettem több nagyon szép lánynak nyilván nem lehetek csúnya, és ezt 0 naivitással mondom.

De tartós bnőm sosem volt... magányos vagyok nagyon, de szerencsémre emberek közt csak néha látszik.

Most testépítek full komolyan, az utolsó gramm szénhidrátra/fehérjére is odafigyelek hogy fejlődjek, ez tartja bennem a lelket, hogy minden nap elteltével egyre izmosabb leszek...

Valahogy a szerelem (beteljesült) meg a szex olyan valótlannak tűnik néha, mintha csak a filmekben létezne...

furcsa ez. de nem adom fel soha

F19

2013. jan. 20. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom bejönne egy depis pasi, mert időszakosan én is az vagyok. Mondjuk nem olyan durván, hogy kezelésre szoruljak.
2013. jan. 20. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
én kigyógyítalak a depiből ! :$
2013. jan. 21. 00:24
 17/18 mac.taylor válasza:

Minden depressziósnak üzenem ,hogy kapjátok már össze magatokat nem kell folyton ezt mondogatni mert akkor csak a szokásos divatból vagyok "depis" vagy különben nem írnád ide ki ha pedig éppen hiányod van akkor sok lány vagy fiú képes készpénzért megoldani a problémádat.

Ezen lehet változtatni ez nem olyan mintha nem lenne se karod se lábad mert azt beismerem igen nehéz megoldani de azon emberek között is van olyan aki megtanult normális lenni és kihozni a maximálist a helyzetből.

Tehát mondjuk ne legyél depressziós és akkor lehet ,hogy ha tényleg jól nézel ki akkor észre fognak venni de amíg egy rakás szerencsétlenség vagy addig ne várd ,hogy jó csajok legyenek a lábaid előtt.

2013. febr. 7. 16:56
 18/18 anonim válasza:
én párhónapja lábaltam mi a depresszóból. én jobban szot értek az ilyenekkel mint a többi emberrel. a pasim is depressziós volt amikor meg ismertem :)
2014. aug. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!