Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni reménytelen szerelem esetén? Hogyan felejtsem el őt?
Saját alternatív megoldásom arra, hogyan felejtsük el a hőn szeretett embert, aki nem viszonozza a mi érzéseinket:
dühödj be rá!
Én annyira szerelmes voltam egy ideig, hogy semmit nem vettem észre, hogy milyen valójában. Aztán kezdett felnyílni a szemem. Teremtettem olyan helyzetet, amikor ő is ott volt és végre kiderült számomra nem is olyan jó ő, ahogy elgondoltam. Lehet, hogy direkt csinálta ő is, amit. De végülis nekem csak jót tett a szemét húzásaival. Egyik napról a másikra kiszerettem belőle. Azután nagyon boldog voltam! :D
És nem egyszer így lett vége a nagy reménytelen szerelmemnek... Nagyon hatásos módszer gyors felejtésre. :)
Örülök hogy sikeresen elfelejtetted, kedves kérdező!:)
Sajnos velem is sokáig volt ez a helyzet.. Egészen pontosan még mindig tart, immáron 2 teljes éve. Egy igazi szemétláda a srác, tudom róla, a legjobb barátnőmmel is a szemem láttára leállt kavarni (úgy hogy tudta, mit érzek iránta), mégis mindig olyan naiv vagyok vele kapcsolatban, újra és újra 'adok neki esélyt'. Számtalanszor csináltam magamból komplett hülyét, csak mert szeretem, és egyszerűen képtelen vagyok a saját káromból tanulni. :/
Remélem egyszer majd én is jót röhögök ezen a válaszomon..
nekem is hasonló....annyi különbséggel hogy mi se voltunk együtt..lefeküdtünk..és azóta nem beszéltünk csak kb kétszer akkor is én írtam neki..azóta nem keres szarik a fejemre én eléggé megkedveltem ő is azt mondta , hogy eléggé kedvel (hittem is neki) most én se tudom mit kezdjek magammal..
sírok is majdnem minden est..mert mellett tényleg önmagam lehettem nem úgy mint azelötti barátaimnál elfogadott olyannak amilyen igazából vagyok (nem jöttünk össze)
azóta szarik rám én meg nagy ürességet érzek magamba mintha kiszakítottak volna belőlem egy darabot, próbálok nem rá gondolni de nem megy..most is mindig várom , hogy írjon de nem...buta voltam hittem neki..én 17 vagyok ő 19 :s próbálj meg nem rá gondolni ennyi tudok mondani ne foglalkozz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!