Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni reménytelen szerelem esetén? Hogyan felejtsem el őt?
Hidd el tudom miről beszélsz...nekem is igy volt és ahogy szakítottunk már rá 2 hétre halálosan szerelmes lett elvileg...pedig mikor elváltunk azt mondta még mindig engem szeret de már nem tud bennem megbízni illetve csak egymást tesszük tönkre....
Mit tudsz csinálni..... most van időd magadra.... fejleszd önmagad légy magabiztos, legyél többet a barátaiddal...akár az agykontroll vagy jóga is segíthet.... és amint legkevésbé számítasz rá megjön az a valaki, akit kerestél..vagy akár ki tudja a volt párod...
Azt a szót, hogy reménytelen felejtsd el,ez 1 állapot és folyton folyvást minden változó,ami ma reménytelen az holnap már nem az!
-Amúgy ne gondold hogy 1 év sok,mert nincs erre sablon ,mindenki másképp éli meg ,kórtol,nemtől függő!
-A holdra feljutni is reménytelen volt vagy 100 éve,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!