Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben becsukjátok a szemeteket, vagy végig nyitva van és "nézelődtök"? Nemet+kort
szerintem az tök illúzió romboló ha egy srácnak nyitva van csók közben a szeme.az exem állandóan nézelődött, mintha unná..te beleadsz mindent, mert szereted és huu dejo vége megcsókolni erre nézelődik..le tudtam volna csapni.
16/L
Én ha szép füle és nyaka lenne akit épp csókolok akkor lehet h elmélyednék bennük. De ha csak a haját látom akkor nyilván becsukom mert így a másik illatára, ízére tudok koncentrálni. Szinte érzem ahogy egybeolvadunk és a légzésünk is szinkronba ér.
25F
Szia.Én be szoktam csukni a szemem,a párom is.Viszont néha néha bolondozunk,és lessük egymást.
24/L
Én általában csukott szemmel,de néha hunyorítok és ha látom hogy a lány szeme be van csukva,akkor nyitott szemmel nézem az arcát hogy lássam hogy ő is élvezi-e a dolgot és ha igen az mégjobban begerjeszt:)
19/F
becsuk, ha a közeli téren vagyunk, és lépést hallok akkor leskelődök egy picit, de ő is ilyen :D <3
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!