Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még nem gáz, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még nem gáz, ugye?

Figyelt kérdés
A 2. randira tervezem az elsó csókot.Remélem az már nem túl késő.Egyébként életem első csókja is lessz szal izgulok,valami praktika esetleg,h ne vegye észre.
2009. aug. 30. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
nem gáz.
2009. aug. 30. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, második randira tökéletes, persze csak ha tényleg kezd kialakulni valami kapcsolat, és nem csak azért mert a második randin már kötelező a csók. Praktikázni, trükközni meg nem kell. Mi van ha észreveszi hogy ez az első csókod? Semmi. Ha meg ezért otthagyna, akkor kár volt vele kezdened.
2009. aug. 30. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy ő az első csaj,aki eljött velem randizni és félek,h ha nem sikerülne és ilyen miatt doban,akkor hosszú ideig nem lenne más csaj.Nomeg eléggé megviselne lelkileg,h már olyan közel voltam hozzá és nem jött össze.
2009. aug. 30. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Mindenképp kapd le, semmit sem veszthetsz.

Jönni fog magától :)

2009. aug. 30. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ösztönös a dolog én is full paráztam az 1. csoknal de aztán hipp hopp már a csajban találtam magam:)
2009. aug. 31. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Tuti parázni fogsz úgy, hogy nyugodtan paráz mert nem fogsz tudni mit csinálni, csak figyeld magad ahogy a para emelkedik, emelkedik és egyszer csak megnyugszol az se biztos, hogy teljesen megnyugszol de szerintem legyél bátor és mond meg neki, hogy nem voltál még csajjal...

Az őszinteséget szeretik a csajok.

2009. aug. 31. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!