Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolat semmi módon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat semmi módon nem működhet, ugye?

Figyelt kérdés
Az előtt azt mondtam volna, hogy igen. De mostmár úgy látom, hogy nem. Van valaki, akinél mégis működött?
2011. nov. 8. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Személy szerint csak 1 párt ismerek, akiknek hosszú távon is működött, amíg össze nem költöztek. Azon kívül rengeteg másik párt, akiknek nem jött össze. Köztük nekem se. Pedig kitartó vagyok... :S De a távolság kegyetlenül halálos ilyen szempontból.

20L

2011. nov. 8. 21:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így tapasztalom.
2011. nov. 8. 21:42
 3/10 kovpet ***** válasza:
MűködHET, de nem szokott :(
2011. nov. 8. 21:43
 4/10 Koldus ***** válasza:
És mekkora a távolság kettőtök között?
 5/10 A kérdező kommentje:
Pedig án is nagyon kitartó tudok lenni, de van úgy, hogy ez nem elég.
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem például 250km távolság van.De meg oldom :D.
2011. nov. 8. 21:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, de 200 km biztos megvan.
2011. nov. 8. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Régen én is azt gondoltam, hogy simán működhet. Azóta változott a véleményem...
2011. nov. 8. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én párom és köztem 1500km van. 3 hetente találkozunk nagyjából és lassan egy év vagyunk együtt. Volt, hogy egy hónapot is együtt tudtunk lenni. Akkor együtt éltünk. Tudom kevés, deegy hónapig senki se tudja folyton megjátszani magát. tehát még jobban megismertük egymást. egymás hülyeségeit is. Én úgy érzem, hogy összepasszolunk és, hogy szeretjük egymást.

Hiszek kettőnkben és a kapcsolatunkban.

Bizalom, őszinteség, hűség és sok kommunikáció nélkül már rég szakítottunk volna.

Én úgy gondolom, ha mindkét fél egyformán akarja akkor működhet, de ha már az egyik fél nem olyan biztos a dologban akkor esély sincs rá.

Kitartás kell és sok szerelem:)

2011. nov. 8. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem működik, most leszünk két évesek.
2011. nov. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!