Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet a távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Most ezegyszer tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem pedig üres találgatásokra!
2009. jún. 21. 01:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ. Én igaz, sok-sok évvel ezelőtt, két és fél évig vártam a páromra. Ez idő alatt kb. kéthetente írtunk levelet, kb. hetente egyszer telefonáltunk, és havonta találkoztunk. (Ő nem túl messze levő országban dolgozott) Aztán hazajött és összeházasodtunk, végül pontosan 20 évi házasság után istenhozzádot mondtunk egymásnak.

A fiam egyik kapcsolata a távollét fél évét sem bírta ki. A leányzó elment aupair-nek Londonba. Négy hónap után sms-ben (!!!) szakított a fiammal, mert ő beleszerett egy argentin lóidomárba odakint. A fiammal előzőleg másfél éve tartott a kapcsolat. A távollét alatt naponta telefonáltak, cseteltek, webkamera stb. szóval, mintha el se ment volna. De hát az élet márcsak ilyen.

2009. jún. 21. 01:55
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Működhet szerintem ,ha nagyon szereti egymást két ember. Nem egy ismerősöm van akiknél működik ,és én is belevágtam egybe ,és nagyonnagyon szeretjük egymást :) Hetente tudunk azért egyszer találkozni és naponta beszélünk, de persze a közös jövő tervezése segít ,hogy túléljük. Szóval szerintem akkor érdemes, ha tudsz várni ,és biztos vagy benne ,hogy Ő az igazi. Én biztos vagyok benne :) Amúgy kb. 70 km lehet köztünk .
2009. jún. 21. 11:12
 3/12 anonim válasza:
100%
Egy darabig működik,az Én párom lassan két éve dolgozik Hollandba,Én itthon vagyok a két éves gyermekünkkel,de már elég gáz a kapcsolatunk,nagyon nehéz!!
2009. jún. 21. 12:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Hm, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! : )
2009. jún. 21. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő sok bizalom és türelem kell hozzá.

És mindenképp össze kell előbb-utóbb költözni, mert azért mégse lehet örökké így élni.

Mi a barátommal másfél éve élünk távkapcsban, és jó ha 2 havonta találkozunk, mégis megvagyunk (:

Sok szerencsét hozzá.

16L

2009. jún. 21. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Mindig le vagyok pontozva érte, de szerintem nem.
2009. jún. 21. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sem. (nekem ez a tapasztalatom) Ez csak egy nyálas hülyeség,hogy a szerelemben nem számit a távolság: de igenis számit,szükséges a testi kontaktus .
2009. jún. 21. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal kb 1 évig voltunk távkapcsolatban (250km). Naponta msn-eztünk, meg telefonáltunk, eleinte havonta, később 2 hetente, majd mikor meglett a közös lakásunk akkor 1 héten kétszer tudtunk találkozni. Mikor a sulinak vége lett, akkor végleg összeköltöztünk és most 1 hónapja össze is házasodtunk. Mi nagyon nehezen bírtuk és 1X volt 1 szünet is a kapcsolatunkban, többek közt a távolság miatt.De sok szép emlék is fűződik ahhoz az időhöz. Rengeteg bizalom és kitartás kell. És Főleg igazi szerelem. Sok sikert , ha belevágsz! :D

Az első hozzászólónak- Érdekelne , hogy 20 év után miért mentetek szét? (nem akarok tolakodó lenni)

2009. jún. 21. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszoló vagyok. Azért ért véget a házasság, mert a volt férjem akkor, amikor én 40 éves voltam (meg ő is több mint 40) lecserélt 2 húszévesre. Akkor szörnyen bántam, de ma már utólag örülök neki. Azóta egy olyan kapcsolatban élek, amiről azt se gondoltam volna, hogy létezik. Egyenrangú vagyok, kényeztetnek, figyelembe veszik az érzéseimet, a kívánságaimat és nem vagyok már a család cselédje. Mindenkinek ilyen kapcsolatot kívánok.
2009. jún. 21. 23:01
 10/12 A kérdező kommentje:

: )

Köszönöm!

2009. jún. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!