Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy nem adtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy nem adtam neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

Még tavaly volt, hogy 1 hónapig kb. találkozgattam egy sráccal, jól elvoltunk, aztán egyszer csak nem keresett, elötte beszélgettünk neten is, nem igazán válaszolt, és volt párszor, hogy nem vett észre személyesen. Akkor azt hittem, hogy ez vmi rossz lekoptatós viselkedés, ezért hagytam is a fenébe az egészet, nem akartam írkálni neki, hogy ez most mi, inkább csak nem foglalkoztam vele és próbáltam elfelejteni.

Most 2 hónap után írt, hogy mi újság velem meg hogy vagyok rég beséltünk. És akkor megmondtam neki, hogy igen rég beszéltünk, mivle meg se ismert stb. stb.. és akkor elkezdett mentegetőzni, hogy nem látott egyszer sem különben köszönt volna, meg hogy most jobban koncentrált a félévére ezért nem volt ideje másra. De most már vége a vizsgáinak és jó lenne találkozni.

És megmondtam neki, hogy ez nem így megy, hogy csak úgy lekoptat nem is ír, nem köszönt most meg csak úgy elkezd írogatni és hogy én már nem akarok vele találkozni.

Szerintetek jól tettem, hogy nem akarok már ezek után újra találkozgatni? Mert ő vhogy nem akarta megérteni, hogy mi a problémám vele

2013. jan. 20. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez egy hülye f a s z lehetett, jól tetted szerintem

32/F

2013. jan. 20. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól hát.
2013. jan. 20. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól
2013. jan. 20. 12:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor jól gondoltam köszi:D

Már kicsit elbizonytalanodtam, mert annyira nem értette az egészet, meg még ő csinált úgy, mintha megsértődött volna, nem is értem mit gondolt...

2013. jan. 20. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak B terv voltál neki és a másik lány időközben eltűnt a színről
2013. jan. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!