Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fognak furán nézni a boltban?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a dm-ben szeretnék terhességi tesztet venni. Oda fogják adni? Vagy számítsak megvető tekintetekre vagy egyszerűen olyan az eladónak mintha egy palack vizet vennék?2013. jan. 20. 10:20
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem fognak furán nézni:) De miért kell?
2/12 anonim válasza:
Nem fognak furán nézni. Nekem is kellet már sajnos,nincs korhoz kötve természetesen :)
3/12 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmnek kell de nagyon félős. Kb még egy melegszendvicset sem mer egyedül venni. Ennyivel pedig tartozom neki, sokat tett értem meg amúgy is szeretem, hogy megteszem ezt neki:)
2013. jan. 20. 10:25
4/12 anonim válasza:
szerintem neked kell az a teszt :D
5/12 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan,ahogy mondod ,ez neki csak egy árucikk!
6/12 A kérdező kommentje:
Bocsi édes ezt benézted:D minek kamuznék anonim oldalon?
2013. jan. 20. 10:32
7/12 anonim válasza:
Akkor néznének furán, ha 1 kiló májat kérnél.
8/12 anonim válasza:
Már bocs, de ha a legjobb bnőd annyira fél, hogy még egy melegszendvicset sem mer elkészíteni egyedül, hogy létezik az h már szexelt??:D Bezzeg attól nem félt a kis ribi mi? xd
9/12 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni! A szextől nem félt a barátnőd?
10/12 anonim válasza:
Nem fognak furán nézni rád! :)
Egyszer - ezt nyilván nem fogják elhinni a válaszolók, de remélem, te igen - bementem az egyik barátnőmmel a dm-be, mert terhességi tesztet vett. A lényeg, hogy bementünk, a biztonsági őr le sem sz*rt, pedig senki más nem volt a boltban rajtunk kívül. Az eladó, mikor már percek óta álltunk a kasszánál, végre odajött és beütötte a tesztet, de kb. ránk se nézett, az se érdekelte, mit vettünk. Barátnőm kifizette, eltette és eljöttünk. Ennyi volt.
Az eladót nem érdekli, hogy mit veszel, csak vásárolj, ez a lényeg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!