Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan a világ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan a világ, hogy aki nem kezd el 14-15 éves korában csajozni,20 felett egyedül marad?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Változtass a hozzáállásodon, ne sajnáld annyira magad, és megtalálod majd a társad.
2013. jan. 20. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Legalább ekkora hülyeséget ne magyarázz be magadnak. Szerinted hol van mindenkinek 14 évesen csaja....? Középsiklás fiúosztálytársaim felémnek 17 év körüllett először,van akinek meg 20 évesen..
2013. jan. 20. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

[link] Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen)

4. siker

2013. jan. 20. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nem igazságtalan a világ...."

Nem.

Amit görcsösen akarunk azt nem kaphatjuk meg! Csakis ennyi a nyitja.

Élni kell és annak örülni amid van, és nem azért sírni meg rinyálni ami nincs. Az utóbbiért tenni kell hogy legyen, és ha lett akkor örülni neki.

2013. jan. 20. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

Jah persze én is azt hittem még "ráérek" nincs veszve semmi. NE ÍRKÁLJATOK BAROMSÁGOKAT!! Igen is a szüzességeket el kell veszíteni 14-15 évesen, mert más különben az illető egyedül fog szétrohadni egy idősek otthonában.

Nekem volt 16 évesen, de mire mentem vele semmire.

25 éves szűz fiú

2013. jan. 20. 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:
*Nekem volt 16 évesen barátnőm, de...
2013. jan. 20. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet támadni meg vitatkozni a krédezővel, de sajnos van abban valami, amit ír. Én is csak 22 évesen vesztetem el egy prostival és hát azóta sem tapadnak rám a csajok. Ha már 14-15 évesen túl vagyok az elsőn, akkor ma lehet nem is izgatna úgy a lúzer vagyok dolog és tudnék fontosabb dolgokra is koncentrálni a mikor dugok már végre egy csajjal dolgon kívül. Addig nem tudok nyugodni valamiért, amíg nem dugok meg ingyen minél több csajt, de legalább egyet!
2013. jan. 21. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!