Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek kényszert arra, hogy pénzt adjak egy idegen lánynak a semmiért? 18/F
Figyelt kérdés
Az előző évben majdnem 100 ezer forintot adtam egy lánynak, akivel összesen beszéltem vagy két szót, és ez jó érzéssel tölt el. Nem tudom mit tegyek, hogy ne érezzek ilyesfajta késztetést, a pénzem pedig megmaradjon.2013. jan. 19. 20:30
21/44 anonim válasza:
Pajzsmirigy betegseg ala Dr. House
23/44 anonim válasza:
Na gyere beszélgessünk tudod kéne pár könyv nekem XDDD
24/44 anonim válasza:
Én is szívesen támogatnék lányt, ha értelmesre akarná költeni vagy rá van szorulva. Bár valami apróságot azért kérnék cserébe (nem "olyat" :D ).
Kérj te is valamit cserébe, ha megoldható. Vagy legalább menjetek el abból a pénzből együtt valahova enni, vegyetek közösen ruhát mindkettőtöknek, az még jó is, ha megnézitek, hogyan áll a másiknak és tudtok egymásnak segíteni benne. Vagy ha ért valamihez a lány, pl. beszél nyelvet, adjon neked órákat. Sok mindent ki lehet találni és még hasznos is lehet.
25/44 anonim válasza:
Lehetnénk barátok. Szerintem ez teljesen normális. Van kedved taliznni? Nekem mindig olyan késztetésem van, hogy lehúzok másokat anyagilag, szerintem kiegésszítenénk egymást. :)
26/44 anonim válasza:
Nem olvastam végig a hozzászolásokat, de menj el pszichologushoz és kezeltesd magad, mert most még lehet élvezed, de gondolj arra az időszakra is amikor szükséged lenne arra pénzre.
27/44 anonim válasza:
# 26 És mellesleg a pszichológusnak is fizethetsz :)
28/44 anonim válasza:
Nekem nincs pénzem feltölteni a telóm, töltesz nekem egy keveset kérdező? 16L
29/44 anonim válasza:
19-es, képzeld, van akinek a 100ezer az nagyon is sok pénz. Pl nekem. Egy hónap alatt napi 12 őra munkával nem keresek ennyit.
30/44 anonim válasza:
Hogy én ilyen emberekbe miért nem tudok belebotlani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!