Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves csajok szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves csajok szoktak swinger klubba járni? 35L

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 19:29
1 2
 11/20 Doktor Jo ***** válasza:

Swinger klub...

Ez a rendezvény általában arról szól, hogy több pár összegyűlik egy privát helyen és párcserés kalandokba bonyolódik. Nagyon sok swinger helyre solo embereket nem engednek be, mert ellenkezik a klub szabályaival. Te miért szeretnél ilyen helyre menni ? Egyébként ez a dolog nem korfüggő szerintem, inkább a sexuális beállítottság és némi aberráltság is közrejátszik a dolgok menetében.

Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)

2013. jan. 19. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. és igen :)
2013. jan. 19. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kettes válaszoló vagyok. Tetszik, bár még mindig zavarban vagyok (eddig kb ötször voltam ) Jó a hely, a társaság, hamar fellehet oldódni. Egyébként eddig összesen egyszer történt ott bármi is velem, nem szól minden ott töltött este feltétlenül a szexről (számomra) Egyébként sem egyedül járok, a partnerem több mindenben szokott részt venni.
2013. jan. 19. 21:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Doctor Jo: köszi a választ! Érdekel a dolog, és tudni szerettem volna, hogy mire számíthatok.
2013. jan. 19. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:

még1x 9-es vagyok.

ugyanaz a klubban lehet, h egyszer jól érzed magad, máskor meg nem. nagyon sok függ az ott lévő vendégektől, amennyiben olyan emberek vannak, akik szimpik neked/nektek, akikkel egy hullámhosszon vagytok, akkor lehet nagyon jó és az független a kórtól. máskor, más vendégekkel lehet teljes más hangulat...

2013. jan. 19. 21:10
 16/20 Linda30 ***** válasza:
vegyes nagyon,mi is jarunk neha,nem reg voltunk akkor mi korosztalyunk volt,de akad 20 as is de 40 es is,vegyes nagyon de ugy 20 tol 40 ig kb.
2013. febr. 11. 12:32
 17/20 anonim válasza:
én már voltam kérdezz bátran,33éves vagyok
2014. márc. 8. 17:58
 18/20 robifiu ***** válasza:
A te korosztályod(vagyis a mi korosztályunk.)
2014. márc. 23. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk, igen vegyes a tapasztalat: volt olyan, hogy szinte menekültünk a sok idióta elől, viszont volt eget-rengetően jó élményünk is!

Kell hozzá némi aberráció, az kétségtelen, de - lehet hogy pont ezért - nekem inkább bejött mint nem!

A korosztály valóban 20-65 között mozog, és ezért érhetik az embert nagyon váratlan és kellemes meglepetések is...

A kedvesemmel lévő kapcsolatnak mindenképp jót tett, és nekem is okozott eszméletlenül hatalmas örömöket...:)

2015. máj. 25. 10:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Általában 50 60 éves kivénhedt trottyos öreg mamók.
2017. jún. 24. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!