Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret, miért nem akar velem járni?
Sziasztok!
Egyszerűen nem értem a srácot! Ő lenne az első barátom. Mindig mondja, hogy mennyire szeret, milyen szép vagyok, és imádja mindenemet, hogy mikor nincs velem rám gondol, minden este rólam álmodik... De azt mondja, nem akar kapcsolatot, nem akar kötöttségeket. Nem értem! :( Nem is szeret?
Szeret, de nem akar kapcsolatot? Milyen szöveg ez?
Ha egy ember szeret egy másikat, akkor az neki a lényeg, hogy a másiknak örömet okozzon, és ne a saját boldogságát nézze... Úgyhogy ez a "szeretlek, mindennél fontosabb vagy nekem, de áh, hagyjuk, nem akarok kapcsolatot veled", ez egy nagy kamu.
Bármilyen nehéz, de hagyd őt, ne foglalkozz vele. Felejtsd el, keress mást. Vagy, ha úgy tetszik, büntesd meg. Fordíts neki hátat, és akkor megbánja, hogy így viselkedett veled, elszalasztott téged. Ha engedsz neki, akkor viszont csak megdug, és valószínűleg ő fog dobni, és kiderül, hogy hazudott neked, és csalódni fogsz. Aztán írod ki ide a kérdést, hogy miért ilyen szemét minden pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!