Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt itt sok fiú, hogy aki kedves, és törödik másokkal, az kevésbbé szép, és aki meg szép az bunkó meg beképzelt?
Szerintem meg ez teljesen jó. Ez a zártkörűség elve. Ha te kívülálló vagy, azzal nyilván nem olyan hangnemben beszélnek a többiek, mint egy "belügyessel" ez akármilyen viszonyban megfigyelhető. Barát illetve vadidegen, munkalyi dolgozo kontra ügyfél visoznyban is. ATtól függ,hogy kije vagy neki. Ha senkije és nem is fűzödik érdeke hozzád, akkor nyilván szarba se néz. Úgy is kezel.
Egy orvos is máshogy bánik egy beteg nővel mint a munkatársnőjével. Ezek ilyen dolgok.
Nagyoin is érthető az a gügyögős élethelyzet.
Egyszerüen mindenki más hangnemben viszonyul a saját köreihez, mitn azokhoz akik nem tartoznak oda, nem VALÓK oda. Ezt el kell fogadni. Egy barátnak beszólhatsz hogy khurvaanyád- nevetve, azt se veszi fel, mert dudja,hogy csak csipkelődsz vele, de ha egy idegen mondja,akkor azért levered a veséjét is. Szóval ilyen dolgok ezek, a nők is így vannak ezzel, csak hogy értsd.
de sok faszs*ágot összehordtok itt jajjj jajjj
szal az ember állat mindig azzal kedves általában akitől akar valamit vagy valamely cél miatt, tehát önmaga miatt kedves vagy jószívű.Mikor pl egy pláza p*icsa alázkodik mint a kutya az azért van mert a pali gazdag, jóképű vagy épp feljebb áll a láthatatlan, de érezhető kasztrendszerben.ÉS lehet túl bonyolítani de az igazság nyers és egyszerű csak állatok vagytok :)HA.HA
Az ember általában azzal kedves, aki rokonszenves számára, esetleg néhány semlegessel (pl. pénztáros).
Az ellenszenvesekkel meg miért kéne jópofizni?! Ha nagyon nyomulna egy ellenszenves egyén, akkor nem csoda, ha bunkó üzemmódra vált a viselkedés.
Persze ahogy egy fentebbi már írta, van, aki érdekből "kedveskedik", de ezt nem is hívnám kedvességnek, inkább átvitt értelemben lepippantja a másikat keresztben-hosszában.
21. Én nő vagyok. Értem miről beszélsz, csak valahogy mégsem értettem soha. Idegenekkel is normálisan beszélek és a barátommal se "dorombolok", nem is gügyögök neki, azt se várom, hogy ő pattogjon nekem. Persze alapvetően más a viszony, mondjuk úgy, félig-meddig egyetértek veled. De azért túlzásnak tartom, hogy le se szarjuk az idegeneket.
Egy semleges, normális hangnem azért kijut.
22. Ezért rühellem a plázap.csákat, azt hiszem. Már ha ez tényleg igaz. De egyesekre biztos igaz, ha nem is pont rájuk, úgy általánosságban. Látom eleget, ahogy egymás fenekét nyalják. A főnöknek a beosztott nyal be, a kisebb rangú ember a nagyobb rangúnak, ez amolyan politikus módszer, szerintem tudja is a feljebb való, hogy az simán nyalás, nem több.
Fiúk-lányok között is működhet, oda-vissza, nekem is sokan akartak, akarnak benyalni, szakmailag is, mint nőnek is, mint embernek is. De mivel nem is csinálom, értékelni se tudom.
Többet ér, ha őszintén kedvel.
Az önbizalmam meg szerencsére így is rendben, nyalizás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!