Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt itt sok fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt itt sok fiú, hogy aki kedves, és törödik másokkal, az kevésbbé szép, és aki meg szép az bunkó meg beképzelt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 17:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"vagy azok a fiúk akik itt írják, hogy a szép lányok milyen elutasítóak meg bunkók, teltebb, csúnya arcú lányokat próbálnak megszerezni?"

Nem, esetleg beérnék egy ilyennel. De mivel minden lány (és általában minden fiú) olyan párt szeretne, aki az összes közül ŐT értékeli legtöbbre, megbecsüli, ezért az ilyen lánynál se lesz sikerük.

Mivel azonnal lesüt, hogy a kétségbeesett, szexuálisan-érzelmileg kiéhezett fiú egyszerűen JOBB HÍJÁN már akar valakit.

A lány meg ilyenkor inkább marad egyedül.

2013. jan. 19. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Jaj!

De ti ezzel a dumával csak magatokat véditek!

Ismertem szép,és csinos lányokat,a 90 %-uk egy beképzelt pics@ volt,aki úton-útfélen hangoztatta,hogy ő mennyire nem néz le senkit,meg mindenkivel kedves,de aztán kiderült,hogy csak megjátszós kis ribi!

Engem sok csaj helyesnek mond,de jobban szeretem az átlagos(más szerint csúnyácska lányokat),mert ők tényleg nincsenek úgy elszállva maguktól,nem a rondákra bukom,de az átlagos csajok között is van sok egyedi lány,akik tényleg normálisabbak.

2013. jan. 19. 17:43
 13/25 anonim ***** válasza:

2. Nekem mindig azt mondják bunkó vagyok, mert nem érdekelnek az emberek és az érzéseik... Pedig egyáltalán nem hiszem, hogy jó pasi lennék. :D

24/F

2013. jan. 19. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:

ma 17:44

Látod!

Itt a példa,én nem hiszem azt,hogy csak a bunkók lennének szépek,vagy helyesek!

2013. jan. 19. 17:45
 15/25 anonim ***** válasza:

12: Engem nagyon szépnek mondanak, sokaknak tetszem. De hidd el, saját megfigyelés, hogy mégha nem is alárendelődő, megalázkodó módon (arra képes se lennék), vagy függő módon (szintén nem jellemző rám) vagyok "túl kedves" azonnal kevésbé kezdenek értékelni.

Bunkó se tudok lenni. Nem visz rá a lélek. Szeretem értékelni az aktuális barátomat, normálisan bánni vele. Viszont a "rendességből" nem árt visszavenni, visszafogni magam, még így is.

2013. jan. 19. 17:46
 16/25 anonim ***** válasza:
Aki ronda, annak nincs elég önbizalma ahhoz, hogy bunkó legyen. Pedig legszívesebben azt tenné, amit a menőző bunkók. Csak az átmenetet a kettő közt nem ismerik.
2013. jan. 19. 17:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Talán a bunkó lányokra van nagyobb igény, ezért válik sok kedves lány is bunkóvá. Többször leszólítottak már, de ugye én nem szeretm ha egyből fogdosnak, vagy a szexuális szokásaimat kérdezik, és mikor ezt szóvá teszem nem is érdeklem őket többé. Viszont én akkor sem tudok másokkal rosszul bánni, vagy olyannak mutatni magam ami nem vagyok, nem arra neveltek.
2013. jan. 19. 17:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz megtalálni azt az átmenetet. Én például (mások szerint) szép nőként nem akarok se mézes-mázosan kedves (na azt nem is tudok), se bunkó lenni. Pedig észrevettem, utóbbi mennyire bejön egyeseknek. De komolyan, már nekem fáj. Mert azt is látom, hogy hiába jön be, szenvednek is tőle. Általában én keresem helyettük az egyensúlyt, hogy képesek legyenek egy KÖZÉPÚTON, NORMÁLISAN viselkedő nőt értékelni.
2013. jan. 19. 17:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nincs olyan,hogy bunkó gecci nő. CSak olyan van,hogy valakikkel az, egy bizonyos szint felett meg rendes nagyon is. Ha nem tartozol a "köreihez" akkor nyilván leszarja a te fejedet. de ha igen, akkor kedves aranyos hízelkedős szobacicává dorombolja ki magát. Ezek ilyen dolgok. Akit te flegma dögnek tartassz, az lehet hogy egy nálad menőbb, vagányabb pasassal egyáltalán nem így bánik ám! Csak ha nem éred el a nívót, azt a színvonalat, amitől embernek tartja a homo sapiens kan egyedeket.
2013. jan. 19. 17:55
 20/25 anonim ***** válasza:

19. Lényegileg egyetértek.

"Ha nem tartozol a "köreihez" akkor nyilván leszarja a te fejedet. de ha igen, akkor kedves aranyos hízelkedős szobacicává dorombolja ki magát."

Ez is megfigyelhető egyes nőstény egyedeknél, mert Nőnek azért nem nevezném az olyat, aki váltakozva bunkó, durva, és "doromboló cica".

Bár egyes hím egyedekre is jellemző, hogy a nagy nyilvánosság előtt ők a bunkó-paraszt-rosszfiúk, a barátnőjük meg kenyérre keni őket, mint a vajat. Pont ma hallottam gügyögni egy ilyen párt, hát az is szánalmas. A csaj "pici macikája" majd elolvadt és ugrált a barátnőjének. (Egy kb. 190 centis kigyúrt állat, amúgy).

2013. jan. 19. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!