Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt itt sok fiú, hogy aki kedves, és törödik másokkal, az kevésbbé szép, és aki meg szép az bunkó meg beképzelt?
"vagy azok a fiúk akik itt írják, hogy a szép lányok milyen elutasítóak meg bunkók, teltebb, csúnya arcú lányokat próbálnak megszerezni?"
Nem, esetleg beérnék egy ilyennel. De mivel minden lány (és általában minden fiú) olyan párt szeretne, aki az összes közül ŐT értékeli legtöbbre, megbecsüli, ezért az ilyen lánynál se lesz sikerük.
Mivel azonnal lesüt, hogy a kétségbeesett, szexuálisan-érzelmileg kiéhezett fiú egyszerűen JOBB HÍJÁN már akar valakit.
A lány meg ilyenkor inkább marad egyedül.
Jaj!
De ti ezzel a dumával csak magatokat véditek!
Ismertem szép,és csinos lányokat,a 90 %-uk egy beképzelt pics@ volt,aki úton-útfélen hangoztatta,hogy ő mennyire nem néz le senkit,meg mindenkivel kedves,de aztán kiderült,hogy csak megjátszós kis ribi!
Engem sok csaj helyesnek mond,de jobban szeretem az átlagos(más szerint csúnyácska lányokat),mert ők tényleg nincsenek úgy elszállva maguktól,nem a rondákra bukom,de az átlagos csajok között is van sok egyedi lány,akik tényleg normálisabbak.
2. Nekem mindig azt mondják bunkó vagyok, mert nem érdekelnek az emberek és az érzéseik... Pedig egyáltalán nem hiszem, hogy jó pasi lennék. :D
24/F
ma 17:44
Látod!
Itt a példa,én nem hiszem azt,hogy csak a bunkók lennének szépek,vagy helyesek!
12: Engem nagyon szépnek mondanak, sokaknak tetszem. De hidd el, saját megfigyelés, hogy mégha nem is alárendelődő, megalázkodó módon (arra képes se lennék), vagy függő módon (szintén nem jellemző rám) vagyok "túl kedves" azonnal kevésbé kezdenek értékelni.
Bunkó se tudok lenni. Nem visz rá a lélek. Szeretem értékelni az aktuális barátomat, normálisan bánni vele. Viszont a "rendességből" nem árt visszavenni, visszafogni magam, még így is.
19. Lényegileg egyetértek.
"Ha nem tartozol a "köreihez" akkor nyilván leszarja a te fejedet. de ha igen, akkor kedves aranyos hízelkedős szobacicává dorombolja ki magát."
Ez is megfigyelhető egyes nőstény egyedeknél, mert Nőnek azért nem nevezném az olyat, aki váltakozva bunkó, durva, és "doromboló cica".
Bár egyes hím egyedekre is jellemző, hogy a nagy nyilvánosság előtt ők a bunkó-paraszt-rosszfiúk, a barátnőjük meg kenyérre keni őket, mint a vajat. Pont ma hallottam gügyögni egy ilyen párt, hát az is szánalmas. A csaj "pici macikája" majd elolvadt és ugrált a barátnőjének. (Egy kb. 190 centis kigyúrt állat, amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!