Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok 1 lányba de nem merem neki a szemébe mondani mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 17:28
1/8 anonim válasza:
Írj neki levelet e-mailt msn-ez vele...
2/8 anonim válasza:
Írj neki egy levelet és egy szál virággal add oda neki! Ne mondj semmit, csak annyit, hogy ez a Tiéd és hagyd ott! Jelezni fog!
3/8 anonim válasza:
Írj neki levelet,online módon vedd fel vele a kapcsolatot,ha nyuszi vagy.Egyébként nem derült ki ebből,hogy a lány ismer-e téged,esetleg haverok vagytok...Mert ha azok vagytok,simán bevallhatod neki,nem harapja le a fejedet,ha meg nem annyira ismered,először ismerkedj meg vele jobban,és azután rájössz,még mindig belé vagy-e zúgva.
4/8 anonim válasza:
Hogy akarsz így magadnak csajt, ha még elmondani sem mered neki, hogy ezmegaz van?
5/8 anonim válasza:
Szerintem szedd össze magad és mondd meg neki, én nem örülnék levélnek.
6/8 anonim válasza:
szerintem nem kell levél meg ilyenek...szerintem beszélgessetek esetleg msn-en és hivdd le sétálni:Dmondd el neki h te hogy is érzel iránta...:Dsok szerencsét:D
7/8 anonim válasza:
Szerintem sem levél kell ide,meg internet...A csajok szeretik ha egy pasinak van önbizalma.
Menj oda hozzá beszélgess vele,barátkozzatok.Aztán ha úgy érzed itt az idő kérdezd meg nem lenne-e kedve elmenni veled sétálni valamikor,vagy fagyizni.Ha igent mond,már jelent valamit.Amikor elmentek legyél pár perccel a megbeszélt időpont előtt ott,és vigyél egy szál rózsát.Ennek tuti örül majd a lány.A többi pedig jön majd magától...:)
Ne izgulj!;)
14/L
8/8 anonim válasza:
Szerintem a levél jó ötlet, de ne ott vallj szerelmet neki hanem csak dicsérd, írj neki kedveseket,aztán meglátod mit ír vissza és ha jól mennek a dolgok hamarosan mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!