Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akiknek szőrös a puncijuk?
12:24
Hát hahiszed hanem nekem mindigaz.
Minden este fürdésnél leeborotválom(mellette a hónaljam és a lábam)és érdekes nekem mindig van rá 5percem.
sziasztok...
szerintem sokkal sexisebb, ha nem szoros a punci,mert igy izgatobb.... nekem csupasza puncim, és a páromnak igy tetszik már négy éve, sot igy élvezetesebb a SEX! csak probáljátok ki...
Én kifejezetten nem szeretem a csupasz puncit, szeretem ha van rajta szőr, persze nem elhanyagoltan, legyen karbantartva, de mindenképp legyen valamennyi. Sokkal izgatóbb számomra, így legalább érzem h nővel vagyok, nem egy kislánnyal. Emellett a csupasz puncin lévő sörtéket sokkal kellemetlenebb nyalogatni!
Eredetileg a fanszőrzetnek egy célja van, mégpedig h tájékoztatja ezúton is a partnert, hogy az adott férfi v. nő nemileg érett, tehát alkalmas a szexre.
22/F
Nekem a fazonra nyírt sokkal jobban bejön mint a teljesen borotvált. De felőlem dzsungel is lehet a lényeg az hogy a szerelmemé legyen más nem fontos. Amúgy csak nézzetek rá erre a képre:
és utána mondjátok azt hogy fúj!
gusztustalan..:S:S fúúúj! mintha egy kutya szőrét nyalogatnád.. még ha egy apró csík lenne ott,az úgy ok.de így.. meg lejjebb se borotválja.. :S:S nagyon igénytelen,ha valakinek ennyire szőrös..!!
Kopasz puncik 4eva
nekem csupasz és én így szeretem... és selymes is.. sztem így a jó hozzáérni is meg látványra is..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!