Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akiknek szőrös a puncijuk?

Figyelt kérdés
Akik legfeljebb, csak a bikinivonalat szőrtelenítik. A korotokat is írjátok.
2009. aug. 30. 17:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
remélem nincsenek
2009. okt. 15. 08:53
 12/32 nicol90 ***** válasza:
45%
Az enyém sem szőrös és én a f*szban is utálom a szőröset!Nem a dzsungel korszakot éljük már!
2009. okt. 15. 09:41
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
06:19: beteg nemzedék? inkább te vagy igénytelen de hát 40évesen már inkább nem szólok semmit. igen a férjednek is tetszik de azér szónélkül megdugna egy "kopasz" puncis 20éves csajt csak te erről nem tudsz. remélem a hónaljadat se borotválod az is sexi.
2009. okt. 15. 09:44
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de itt is elkezdtétek egymást leszólni... Úgy, hogy annak nincs is értelme... Mert ahogy valakinek tetszik a lila szín míg másnak nem, ezzel is ugyanaz a helyzet. Az megint hülyeség, h akinek nem csupasz az egyből igénytelen is. Mellesleg férfiak közt is van olyan, aki egyáltalán nem szereti ha csupasz, ergo nem biztos, hogy megdugna egy olyan csajt. Bocsi az offért, de nem tetszik, mikor ilyeneket írnak.
2009. okt. 15. 09:54
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem még az.
2009. okt. 15. 10:01
 16/32 anonim ***** válasza:
42%

Nekem is.:)

De már nem sokáig.

L/14 holnap már 15. :D

2009. okt. 15. 10:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt mennyi barom van... Vazze! A "szőrös" nem egyenlő a "dzsungellel". Ha valaki fazonra igazítja annak marad szőrös, de nem dzsungel! Értitek?!

A sok kis köcsög, aki undorodik a nem teljesen csupasz pinától (ami, még egyszer mondom nem feltétlenül egyenlő a dzsungellel), megnézném mit csinálna, ha nem lenne ma olyan nagy divat a teljes szőrtelenítés, vagy egy fazonra igazított pinaszőrű lánnyal hozná össze a sors. Szerintem egy hosszabb pinamentes időszak után még a dzsungelre is úgy vetnék rá magukat, mint gyöngytyúk a takonyra.

2009. okt. 15. 11:33
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

sosem csináltam ebből problémát h a barátnőm fazonra nyírja e vagy leborotválja... azt hiszem ezért igazán fölösleges egymás haját kitépni.. bár azt hozzátenném, hogy nekem a csupasz nagyon izgató.

19/F

2009. okt. 15. 11:40
 19/32 anonim ***** válasza:
74%

guszta lehet...

welcome to the jungle

2009. okt. 15. 12:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Is-is...hazudik az a csaj aki azt mondja hogy neki mindig csupasz...miért? 2-3 naponta mindig van rá időtök hogy szörtelenitsetek, hiszen már ennyi idő alatt valamennyire visszanő... Én is szeretem mikor csupasz...de azért azt jegyezzük meg hogy a punci az punci...ha van rajta szőr ha nincs...és mindenhogy jó :) 20/L
2009. okt. 15. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!