Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánykáim, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykáim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Munka helyemen van egy nagyon szép lány. Nagyon tetszik de nem merem megszólítani. Ha látó távon belül van akkor észre veszem hogy amikor nem bámulom akkor ő néz engem. Persze a válasz hogy szólítsam meg de nem olyan egyszerű! Van egy fiú aki csak barátilag szokott vele beszélgetni de jókat röhögnek. Azt se tudom hogy együtt él e a csaj valakivel. A másik baj az önbizalom mert kisebbségi komplekszum om van. De ehhez lehet hogy köze van annak hogy kisebbséghez tartozom :) Szóval mit tegyek? Hagyjam a pibe? Legalább nevetség tárgya nem nagyon akarok lenni!

2013. jan. 19. 00:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10, tegyük fel a nő kezdeményez és összejönnek. Azután ha szakítanak, hogy fognak egy helyen dolgozni a továbbiakban?! Ha olyan a csaj, elkezdi beégetni a srácot, ami vagy igaz vagy kitaláció, de a kollégák a szaftosabb, égőbb sztorikat elhiszik.

Ezért mondtam azt, hogy házinyúlra nem lövünk (azért, amit te írtál, + amit én most.)

2013. jan. 19. 01:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Amit mondasz az nagyon tetszik, valószínű hogy megfogadom! Ezt a leg könnyebb :D

Még ha tuti hogy nem is fog kezdeményezni:)

2013. jan. 19. 01:22
 13/16 Válaszoló25 ***** válasza:
hívd meg egy kávéra az autómatánál. kezdj vele kommunikálni. (előtte tudd meg mik érdeklik. erre kiváló a fészbuk, márha adott meg az infojában). úgy kell kezelni mint bármely nőt. na jó nem teljesen úgy, mert ő bizonyára különlegesebb mint bárki más. egy kis határozottság.
2013. jan. 19. 01:29
 14/16 A kérdező kommentje:

:D Azt sem tudom hogy hívják :D

Így nehéz facen megkeresni!

2013. jan. 19. 01:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy helyen dolgoztok... Ne már, hogy nem tudod megtalálni -.-'
2013. jan. 19. 12:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Elég nagy a munka hej :(
2013. jan. 19. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!