Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatom valaha álmaim férfiát?
Figyelt kérdés
Még csak 20 vagyok ráérek, csak nem tudom érdemes -e olyat keresni, aki sose lesz meg.2013. jan. 18. 22:26
11/13 kék kolibri válasza:
Zóna pocok!
Nekem nem próbaszám kell, hanem a tuti! Át akarsz verni?:P
12/13 kék kolibri válasza:
Kedves Kérdező!
Az a fontos, hogy kölcsönös legyen az érzelem és a megértés. Bármilyen kis negatív érzés motoszkál valakivel kapcsolatban a fejecskédben, az mindig intő jel. Menekülni kell!:)
A külső pedig igenis fontos, bár az elsődleges a belső.
13/13 anonim válasza:
:( Látom nem könnyű túljárni az eszeden :D A leírt 5 számból 3 helyes :P A lottóötösért dolgozni és találgatni kell :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!