Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy még helyre tudom hozni?
Van egy pasi, aki nagyon tetszik nekem. Múltkor véletlenül összefutottunk, és én teljesen hülyén viselkedtem, szerintem butaságokat beszéltem, zavarban voltam, tök idiótának éreztem utána magam.
Úgy érzem, sikerült teljesen kiábrándítanom magamból :(((( Persze tök kedves volt, meg minden, de attól félek, hogy ezután már nem vesz komolyan, pedig eddig úgy tűnt, hogy bejövök neki.
Mit csináljak, ha legközelebb megint összetalálkozunk, hogy kicsit helyrepofozzam a képet rólam? Azt hiszem, már nem fog többet úgy rám nézni, ha meglát, eszébe fog jutni, hogy milyen kis hülyén viselkedtem. :(((((((
A lányok nagyon kis bénák tudnak lenni, ha flörtölni próbálnak, de legalább tudjuk mi a helyzet.
Szóval nyugi, nem szúrtál el semmit.
Egy este 1997-ben azt hitte egy végzős csajszi egy német egyetemen, hogy egy öltönyös magyar srác tiszta hülyének tartja.
Most már 15 éve házasok...
ó, de aranyosak vagytok, köszi
további vigasztalások is jöhetnek még, nagy szükségem van rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!