Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnem meg ot?
Van egy legjobb baratom, akivel mindig szamithatunk egymasra... de kozos programot csak akkor szervezunk, ha tobben vagyunk... max ha suliugy van akkor egyutt keszitjuk el a plakatot, hasonlok... :)
volt ket baratom es mindket kapcsolatomat idegesen, rossz szemmel nezte, az egyikrol probalt lebeszelni...
de mikor szolo vagyok, akkor soha nem kellek neki...
apukam szerint csak felti a baratsagunkat, es meg maganak se vallja be ami amugy egyertelmu, egymasnak vagyunk teremtve... (mindenki szerint) az o csaladja es az enyem is szeretne ha egyutt lennenk...
amugy az osztalytarsam... es mindig hangsulyozza, hogy engem szeret a legjobban az osztalybol...! es allitolag utal egy osztalytarsnot, megis mindig vele van, vagyis vele kotekszik...
mit tegyek, hogy valtozzon ez a dolog?! :-s
szeretnem ha vegre az enyem lehetne, annyira o almaim pasija, es mindenkinel jobban illik hozzam :) 14 evesek vagyunk... :)
érdekes... neked szinte ugyan ez a helyzetem (csak nem ismerk a szülők egymást, de a közös barátok szerint össze illünk és egyel fölöttem jár), mi gimisek vagyunk (6osztályos) a srác tudja hogy szeretem, de ő nem szeret. nem szabad erőltetni a dolgot... ha tisztában van vele hogy szereted és ő mégsem szeret akkor várj. hátha beléd szeret...
itt a lényeg a türelem és a rémény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!