Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsinálják a végleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsinálják a végleges fogamzásgátlást, vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem szültem gyereket,nem is áll szándékomban. Úgy tudom, hogy mostmár a szülés nem feltétele annak, hogy valakit úgymond "elkössenek".

A kérdésem csak az, hogy ez oké, hogy elméletben így működik, de gyakorlatban is megteszik?

Természetesen nagykorú vagyok, ha ez felmerülne.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 17. 08:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Google: egészségügyi törvény -> művi meddővé tétel

Igen, meg lehet csináltatni, de nem csinálják meg azonnal. Bejelented, hogy akarod, akkor utána fél év múlva meg kell erősíteni, és csak utána fél évvel csinálják meg. Azaz összesen egy év.

De benne van a törvényben, olvasd el.

2013. jan. 17. 08:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen, megcsinálják, nem elkötik, hanem lézerrel elégetik a petevezeték egy részét.

DE: hidd el, hogy nem 100%! Nekem gyulladás miatt gyakorlatilag teljesen el kellett távolítani az egyik petevezetékem, és az orvosom azt mondta, hogy még így is van egy minimális esélye annak, hogy a petesejt eljusson a méhbe azon az oldalon is!

2013. jan. 17. 10:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi az oka hogy ezt akarod választani?
2013. jan. 17. 11:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Mert ezt tartom a legbiztonságosabbnak.
2013. jan. 17. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyereket nem akarsz, vagy a szüléstől(fájdalomtól) való félelem az oka?Természetesen nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, csak szimpla kíváncsiság, hogy miért dönt így egy (fiatal?) nő.:)
2013. jan. 18. 21:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Gyereket nem akarok :)
2013. jan. 18. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 18. 22:44
 18/20 A kérdező kommentje:
24
2013. jan. 18. 22:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Jujuj, akkor nagyon fiatal vagy.. bár tudom hogy szar világban élünk és talán már jobb nem lesz, de azért gondold át, hogy milyen örömökben lenne részed( a rosszról nem beszélünk:D) Lenne, aki gondolna majd rád, ha már nem leszel, esetleg segít öregkorodban, támaszkodhatsz rá, vagy csak beszélhetsz vele sok mindenről ha elég idős lesz, + az irántad érzett szeretet amit nagyon nehéz megtörni. Nem vagyunk egyformák, tégy belátásod szerint, csak meg ne bánd. Illetve a barátod is majd így gondolja ha úgy adódna. Sok erőt.:)
2013. jan. 18. 22:52
 20/20 A kérdező kommentje:

Ohh, akinek 6 gyereke van, arra is épp annyit gondolnak :)

Ettől nem félek és nem is az anyagiak motiválnak.

2013. jan. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!