Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is piszkálnak a szülők azért mert nincs barátnője vagy csak engemet?
Gyakran feljön a téma hogy miért nem csajozok már. Szokta apám mondogatni hogy lehetne már vmi csaj. Anyám is kérdezgetni hogy mikor lesz már barátnőm, meg hogy biztos nem merek szólni a lányokhoz.
Meg még mondják is hogy "A mi fiunk agglegény lesz." "Ennek nem született lány"
Ezek a mondatok meg azért eléggé lelombozóak.
Valójában kevés a lány ismerősöm, nem akarok ismeretlen lányoknak írogatni facebookon, társkeresőt se akarok használni.
Tetszik egy lány már nagyon régóta. Szeretem is de nem hallottam felőle tavaly nyár óta :(
22f
Én akkor néztem nagyot, mikor anya jött, hogy mikor lesz már barátom?
Egy hónapja dobtak, és még örülök, ha azon túlteszem magam... -.-
Engem inkább barátok b.asztatnak ezzel, és marha irritáló, mikor a 25 ezredik barom állat próbálkozik csak nálam, aki két értelmes mondatot nem tud kinyögni, senki más, és jönnek, hogy "jajj neked nem lesz gond a pasizással, tuti hamar találsz valakit" és így wtf ember, miről beszéltek...??
Bár én most nem is keresek senkit, csak kockulok egész nap és siratom magam. :D
Engem is már ezzel szekál az egész család, csak nekem még a tiédnél is nehezebb a helyzetem, mivel én a fiúkhoz vonzódom, így 0% az esélye, hogy barátnőm lesz. Persze ezt a családomnak nem mondom el és mindig arra hivatkozok, hogy munka és egyetem mellett nincs időm ismerkedni, ami egyébként jelenleg igaz is.
26/F
csak a 20on éves szűz rokonaimat, az én szüleimet nem nagyon érdekli, látják is amúgy is hogy a belemet is kiteszem hogy megtanuljam a csajozást, és haladok, gyúrok is fullkomolyan
F19
Engem is kikészített idegileg a család apraja-nagyja az ilyen irányú folyamatos szekálásaival, de én azt hazudtam valamelyik nagycsaládi ebédnél, hogy meleg vagyok. Innentől a magánéletem tényleg a magánéletem lett és a család is inkább mással foglalkozik, mint hogy a témát feszegesse.
Esetleg ha később bejön egy barátnő akkor majd kamuzok, hogy nem tudtam kihez/mihez vonzódtam igazából, és most érzem jól magam azzal, akivel vagyok és kész.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!