Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki naaagyon tetszik. Hogy érhetném el, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
A fiú 9.-es én 7.-es vagyok. Nincsen mellem, de ő gondolom azt sereti, ha egy lány "nőies". Még sosem beszéltünk, csak egy suliba járunk, de nagy6n tetszik, csak ő észre sem vesz. :( Segííítsetek, légyszi!2013. jan. 16. 18:57
11/16 A kérdező kommentje:
LOL, imádom az Igy jártam anyátokkal-t :)
2013. jan. 16. 19:29
12/16 anonim válasza:
Az ismered Ted-et, csak srácok alkalmazhatják :D
13/16 anonim válasza:
de neem is :) a robinnal nem csinálják meg?
14/16 A kérdező kommentje:
De, asszem megcsinálják.
2013. jan. 16. 20:25
15/16 anonim válasza:
Szerintem teremts szükség helyzetet, amikor az ő segítségét kéred, vagy Pl.: ejtsd le előtte valamidet, ő udvariasan felveszi, te megköszönöd és esetleg bemutatkozol neki, ha érted... :) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!