Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezen a képen tényleg Kelemen Anna szerepel?
2009. aug. 29. 21:22
11/20 anonim válasza:
Szerintem is ő az arca tiszta olyan
12/20 anonim válasza:
Nagyon hasonlít. Csak hozzá kell képzelni a szilikonszájat meg a kiló vakolatot és ugyan az!
13/20 anonim válasza:
*csak szeretném megköszönni,hogy lepontozatok,mert Ő AZ.bekaphatja,aki lepontozott^^.
14/20 Mendus válasza:
Ez ő, egyszer voltak róla ilyen régi képek a Fókuszban, az volt a téma, hogy hogyan miért változtatta meg a testét!
15/20 anonim válasza:
szerintme valoszinu h o az. a tetko stimmel. az arcforma is nagyjabol. a szaja es melle egyertelmuen plasztikazott ugyh azon kar agyalni. egy par kilo ide vagy oda pedig nem nagy dolog. a vakolatot is barmikor fel lehet tenni illetve leszedni, a hajfesteket detto. de szerintem o az.
16/20 anonim válasza:
ez őőő :D nekem is megvan ez a kép ugy, h ez a kép + 1.5 millio ft = mostani kép :p és tényleg ő. 18. sznapjára kapta az első szilkonját.(a storyban olvastam) itt sztem oan 16-17 lehet. de ha jobban utána néztek kiderithetitek h tényleg igy nézett ki.aki apjának van pénze miért ne?? én is megcsináltatnám a mellem,leszivatnám a seggemről a zsírt,mert hiába van kockahasam,nagy a seggem,joo nem vészes,de hiába edzek. családi vonás genetika.de páromnak hálistennek bejön :) Nade biztos h nem tenném közszemlére magam,pláne ekkora iq-val. szzeeeegény néha csak sajnálni tudom!
18/20 anonim válasza:
Úristen. Most tényleg elhiszitek? Látszik, hogy egy másik képről van kivágva a feje... nézzétek már meg jobban!!
19/20 anonim válasza:
Hogy lenne már kivágva a feje????
Sztem neked kéne szemüveg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!