Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy újra feltáma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy újra feltámadnak a régi érzések? Vagy csak kíváncsiság?

Figyelt kérdés
Pár hete összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel. Évfolyamtársak voltunk általános suliban, 11 évesen "jártam" vele pár hónapig. Ez abban ki is merült, hogy néha megfogta a kezem, még egy puszi se történt köztünk, de iszoyatosan szerettem. :)Azóta rengeteget beszélgetünk (habár csak msn-en), azt mondja hiányoznak neki azok a régi érzések, és valahogy olyan jó érzés fogta el, amikor látott. Srác létére ő mondta, hogy mennyire jó is volt az a kis naív szerelem, amikor egy-egy érintéstől is már a fellegekben járt a másik, persze nem veti meg a szexet csak hát még is... Komoly párkapcsolatban él, ahogy én is, eszem ágában sincs bekavarni köztük, egyszerűen csak nem tudom milyen érzések támadtak most fel bennem... Úgy érzem szeretnék kicsit közelebb lenni hozzá, rengeteget beszélgetni, vonzódom hozzá, még is tudom hogy nem lehet! Mit tegyek? Előfordult már mással is hasonló? Normális válaszokat, kérlek! 19/L
2009. aug. 29. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg ő lerendezi magában a dolgokat, hogy kivel is akar jobban lenni, a barátnőjével, vagy veled!!!!Addig se nyomulj felé, ne kotorj bele a kapcsolatába mert az nem szép! Közeledj felé barátilag! Ha meg az van megírva hogy összejöttök akkor az úgyis meg fog történni!
2009. aug. 29. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez msot a srácon múlik, mert h neki van barátnője.Beszélgessetek sokat msn-en, meg ha lehet akk próbálj egy talit is kihozni a beszélgetésekből...aztán majd meglátjuk.:) Lehet h ez most csak egy fellángolás,ami idővel elmúlik, de ha több is lehenne,lehet komolyabb lenne a dolog.Ez most az időn múlik és a srácon.Te csak beszélgess :) Sok sikert!
2009. aug. 29. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Szeretem a jelenlegi páromat és nem érzem úgy, hogy ott hagynám egy múltbéli valakiért, viszont ez a találkozás kicsit felkavart. Ő 3 éve van azt hiszem együtt a barátnőjével, így végképp nem szeretnék képben lenni, viszont baráti kapcsolatot szívesen tartanék vele. Köszönöm a tanácsokat, azt hiszem várok! :)
2009. aug. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!