Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sz_erintetek milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz_erintetek milyen egy csúnya fiú?

Figyelt kérdés
csak hogy a fiúkat is bemocskoljuk ;)
2009. aug. 29. 21:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7%
A kórosan sovány és ráadásul magas kombinációra gondoltam.
2009. aug. 29. 21:40
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
mekkora észbontó f*szságok. sztem egyedül az igénytelen fiú a csúnya.
2009. aug. 29. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
OOO Jesszusom...Nincs olyan hogy csúnya fiú...Úgy értem mindenki mást tart helyesnek,illetve csúnyának...Szerintem nincs csúnya fiú,maximum nem az esetem ennyi.Lehet ha valaki egy fiút csúnyának tart,más azt helyesnek fogja.Természetesen nem a büdös,igénytelen fiúkra gondolok amit egy mellékelt kép mutatott is,de például lehet hogy nekem bejön a vörös haj,másnak meg nem...:D Ennyi:D
2009. aug. 29. 22:18
 14/25 A kérdező kommentje:
utolsónál a pont, én tettem fel a csúnya lányos kérdést is, és pont ezért, szörnyű hogy mennyien elítélnek másokat mert az nem a tetszésének megfelelően néz ki
2009. aug. 29. 22:24
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
Én imádom a magas fiúkat, pedig én átlag magas vagyok. Szerintem az alacsony fiúk a gázak...
2009. aug. 29. 23:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Olyan mint én....
2009. aug. 30. 00:17
 17/25 anonim válasza:
0%
ha vörhenyes az csúnya...
2009. aug. 30. 01:21
 18/25 anonim ***** válasza:
nem kifejezetten csúnya ,, csak mindenkinek más az ízlése .. nyugiii ,, megtalálod a párod.!! .. úgy ahogx mindenki más :)
2009. aug. 30. 13:10
 19/25 A kérdező kommentje:
hogy ne legyen félreértés, lány vagyok :D, és van barátom :)
2009. aug. 30. 19:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, kinek a paplan. Szerintem nem csunya egy vörös haju fiú...bár barátnőim szerint igen. ha színt kell választani akkor inkább az albínoba hajlo szőkét mondanám :) Mondjuk a szeplő az nekem sem tetszik, de se fiún se lányon. Olyanokat nem mondok hogy szemüveg meg pattanás meg magasság...erről senki nem tehet!!!! Ha ápolatlan, az más :)
2009. szept. 3. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!